Ens sumem al desenvolupament sostenible

desenvolupament sostenible

Últimament es parla molt del desenvolupament sostenible en l’àmbit empresarial. Segons un estudi recentment elaborat per Accenture, menys de la meitat de les empreses han establert accions basades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’ONU va aprovar fa tres anys. Hi ha una emergència a escala global i les societats, incloent-hi individus i empreses, han de prendre partit per combatre-ho, d’això estem segurs. Paraules com medi ambient o sostenibilitat ambiental s’escolten, ¿però s’entenen? D’entre els 17 Objectius trobem: Producció i consum responsable, treball decent i creixement econòmic, indústria, innovació i infraestructura o acció pel clima.

Què és el desenvolupament sostenible?

Satisfer les necessitats del dia a dia sense exposar el planeta, mantenir un equilibri que asseguri la nostra economia, el benestar social i per descomptat el ja esmentat medi ambient. Aquesta és la clau de la sostenibilitat i està en mans en cada organització, això és el que anomenem un desenvolupament sostenible.

Cada acció suma

D’una banda, dins del turisme, moltes empreses s’estan sumant a la difusió dels ODS duent a terme iniciatives com la reducció dels plàstics d’un sol ús com poden ser palletes, ampolles o gots. Paradores, per exemple, a més de reduir el plàstic, també col·labora amb la Fundació Oceonogràfic en la campanya ‘Per un mar sense plàstics‘. L’objectiu és conscienciar clients i empleats del greu problema que tenim de la contaminació del mar a causa dels plàstics. D’altra banda, països com Tanzània o Nepal estan aplicant mesures dràstiques i necessàries com la prohibició de les bosses de plàstic.

Per la nostra banda, estem implantant polítiques sostenibles com la reducció del paper. Gràcies a un nou programari que ens ajuda a crear itineraris i pressupostos a mitja i online per a cada viatge i client. D’aquesta manera, estalviarem fins a un 40% de paper en el primer any, un 60% en el segon i un 100% abans de 2025. La tecnologia és un aliat important i les pymes també podem aportar petites però significants accions. Per això a Betravel, amb els nostres viatges d’empresa, i a Beatgers, amb els nostres viatges d’oci, també ens sumem al desenvolupament sostenible.

Qui som?

Beatgers és una agència de viatges a Sabadell. Un equip de professionals al teu servei. Organitzem viatges d’oci i molt més. Troba’ns a la Plaça Ricard Simó número 3 a Sabadell Centre. T’esperem!

Font original: https://betravel.net/nos-sumamos-desarrollo-sostenible/

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ves al contingut