Incentius

No gestionem viatges de grup sinó que creem experiències. La gestió de les emocions al servei de la rendibilitat de la teva empresa.

Les persones, com actiu més important d’una empresa, se senten especials quan els viatges d’incentius i activitats es preparen amb cura. La personalització de cada esdeveniment és imprescindible. Betravel t’escolta, et coneix i proposa allò que ens emociona perquè el viatge d’incentiu sigui inoblidable.

Raons per a confiar en nosaltres​

Valoració d’idees

Coneixerem les teves inquietuds i treballarem junts per a trobar la millor motivació per a les teves persones.

Vitals

Els nostres incentius es caracteritzen per dinamisme i vitalitat. Programes d’activitats, plens de vitalisme i dinàmics, tot ben amenitzat.

Inversió

Estudiem costos, sense descartar les destinacions internacionals. No oblidem que un viatge d’aquest tipus és una inversió, no una despesa.

Destinacions

Viatges nous i diferents, per a aconseguir captar l’atenció. Buscar països emergents acostuma a ser una bona opció.

Preparació

Dissenyem la gestió del viatge i la gestió comptable. Ens adaptem al volum o necessitats de cada empresa per petita o gran que sigui.

Finalitat

El viatge ajuda al fet que les persones pensin en els objectius a complir i es comprometin emocionalment per a repetir experiències amb les mateixes persones a l’any següent.

Estructurats

Treballem amb pautes clares per a perfilar els detalls a consciència. Sabem organitzar bé el repartiment entre oci/negocio dins del programa, a l’hora de seleccionar la destinació.

Somnis possibles

Qui diu que no es pot? Perquè no s’hagi fet abans no vol dir que no es pugui fer.

Comença el teu
viatge d’empresa

Per començar a planificar el teu viatge ens agradaria saber...