Negocis i gerència

Betravel es dedica a tot el relacionat amb els viatges d’empresa, ja que som experts en viatges de negocis i viatges VIP, cuidant fins a l’últim detall i amb atenció les 24 hores.

 

Ja siguis autònom, PIME o una gran corporació, Betravel analitza el teu perfil i estudia el teu cas per a organitzar, agilitzar, controlar i minimitzar el temps que dediques als processos de reserva de viatges.

Raons per a confiar en nosaltres​

Eficàcia

Ens comprometem a donar resposta, com a màxim abans de 24 hores després de rebre la petició. Per a urgències podem respondre el que calgui online o per telèfon.

Disponibilitat

Les nostres oficines estàn obertes els dies laborables de les 9 del matí a les 7 de la tarda. Fora d’horari o en dies festius els nostres gestors et facilitaran el telèfon de 24 hores per a resoldre els teus dubtes quan ho necessitis.

Anàlisi

El nostre equip d’operacions s’encarregarà de buscar totes les opcions possibles per a oferir-te la solució que més s’adapti a les teves necessitats.

Innovació

Dinàmics i pro actius, innovem per a tu, millorant els processos perquè la gestió del viatge sigui més ràpida i còmoda.

Flexibilitat

Dissenyem la gestió del viatge i la gestió comptable. Ens adaptem al volum o necessitats de cada empresa per petita o gran que sigui.

Preparació

Una vegada has decidit quina de les opcions és millor, nosaltres ens encarreguem de tot: gestionem visats, reservem vols, hotels, cotxes de lloguer, reserves als restaurants i tots els serveis que necessitis.

Suport en destí

Al poder treballar amb els millors corresponsals al voltant del món tindràs sempre suport professional i ràpid. A més d’un telèfon d’emergències disponible les 24 hores.

Feedback

Quan hagis tornat del teu viatge, els nostres agents escoltaran i resoldran qualsevol dubte o suggeriment que puguis tenir per a millorar els nostres serveis.

Comença el teu
viatge d’empresa

Per començar a planificar el teu viatge ens agradaria saber...