Esdeveniments / MICE

L’esdeveniment que havies pensat, la presentació esperada, una celebració emotiva de l’empresa, la convenció de Cap d’Any… tots són moments importants. Són dies decisius en els quals s’involucra molta gent perquè tot surti bé.

Servei integral

Betravel s’implica en els teus projectes d’empresa, ens importa l’execució tant com els resultats. Som persones i tractem per sobre de tot amb persones; cordialitat i amabilitat, complidors i exigents. Anem plegats cap a l’èxit.

Convencions

Preparem les sales per adequar-les a les ponències amb els mitjans audiovisuals necessaris, planifiquem l’acomodació adequada dels participants, càtering, staff, hotels, restaurants, etc.

Esdeveniments

Perquè un esdeveniment tingui èxit hem de treballar amb cinc pilars: la presentació del producte, el factor emocional, l’esforç, el detall i la sorpresa.

Reunions

Organitzar reunions per a aprofitar el temps, incrementar el compromís, reforçar la confiança, fomentar la iniciativa, millorar les relacions, aconseguir els objectius i millorar la capacitat de resposta enfront dels reptes.

Conferències

Dissenyem la gestió del viatge i la gestió comptable. Ens adaptem al volum o necessitats de cada empresa per petita o gran que sigui.

Comença el teu
viatge d’empresa

Per començar a planificar el teu viatge ens agradaria saber...