Tanzània prohibeix les bosses de plàstic

tanzània

Tots els esforços sumen a la lluita contra el canvi climàtic. El sector del turisme és clau en aquesta fita: Viatgers, governs, propietaris d’empreses turístiques, tots els actors han de prendre consciència i començar a actuar per mantenir el planeta.

Mesures contra el canvi climàtic

Arran d’aquesta necessitat mundial, el govern de Tanzània ha mogut fitxa pel que fa a les bosses de plàstic. A partir d’ara totes les bosses de plàstic, independentment del seu gruix, estaran prohibides per importar, exportar, fabricar, vendre, emmagatzemar, subministrar i utilitzar-les a Tanzània.

No obstant això, el govern han especificat que sí que es podran fer servir els embalatges de plàstic per a serveis mèdics, productes industrials, indústria de la constricció, sector agrícola, aliments, sanitat i gestió de residus. Es permetran també els articles de transport de plàstic coneguts com a “bosses Ziploc”, que s’usen específicament per a portar articles de tocador, ja que, s’espera que estiguin en possessió permanent dels visitants i no es desfacin d’elles al país

Què s’aconsella a l’hora de viatjar a Tanzània?

De totes maneres, A Beatgers recomanem als visitants que viatgin a Tanzània que evitin portar bosses de plàstic o embolicar els articles a la maleta facturada i a l’equipatge de mà. Per més informació hi haurà un estand especial a tots els punts d’entrada del país per a la recollida de totes les bosses de plàstic que portin els visitants que volen entrar a Tanzània.

Amb aquesta mesura, el govern de Tanzània té com a objectiu protegir el medi ambient i mantenir aquest fantàstic país net. Tanzània és un país apassionat i té molt per oferir al viatger. Naturalesa en estat pur al Serengueti, cims nevats a la muntanya Kilimanjaro. I al sud, la verda conca del cràter Ngorongoro. Depèn de tots nosaltres gaudir del viatge i fer turisme responsable.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content