Primers turistes de les Maldives!

 

La Júlia i el Xavi acaben de tornar de les Maldives i ens expliquen les seves experiències del viatge en plena època COVID-19.

¿Com és viatjar a les Maldives en època de COVID-19?

Júlia: Sempre havíem volgut anar a les Maldives per les platges de sorra blanquíssima, el Sol i el mar, el no fer res i la relaxació infinita. Però mai no ens havíem imaginat que no hauríem de compartir l’hotel amb altres persones i que podríem tenir tota l’illa per a nosaltres sols!

 

Quina experiència vau viure als aeroports i durant el vol?

Xavi: El viatge és molt llarg i amb moltes hores d’aeroports i de vols.

Els avantatges de fer-ho en aquests temps és que t’estalvies totes les cues perquè hi ha moltíssima menys gent viatjant!

Això sí, també et trobes més restaurants i botigues tancades als aeroports. La veritat és que els aeroports tant buits fan una mica de llàstima…

Quan ets a bord, tot el recorregut cal fer-lo amb mascareta i seguint les precaucions d’higiene adequades, amb més mesures de control de l’habitual per tal de procurar el benestar dels tots passatgers.

 

I un vau arribar a Maldives, quina sensació vau tenir?

Júlia: Fer un viatge en època COVID-19 és avantatjós perquè un cop arribes a l’illa on està el teu hotel, te n’adones que estàs tu sol gaudint de les comoditats de l’hotel i els voltants, et creues amb tres parelles com a molt i a sobre els treballadors et reben amb un somriure… i tot envoltat d’un entorn natural que et deixa sense respiració, de tan espectacular com és. Vius el somni d’estar en una illa deserta de luxe, tota per a tu!!!

 

Xavi: Com que vam anar acompanyats amb una altra parella d’amics i el què més ens va agradar va ser gaudir de totes les activitats aquàtiques només entre amics, el tracte tan proper i personalitzat dels treballadors i el no haver de preocupar-se de reservar activitats o restaurants amb antelació.

 

I com està la seguretat i la higiene a destí?

Júlia: És impecable en tot moment, ja que pràcticament estan només per tu! Ens feien l’habitació dos cops al dia, canvi de tovalloles de dutxa, mans, peus i les de la platja, etc. Molt fàcil acostumar-se a totes aquestes comoditats!

 

Quina valoració faríeu de viatjar amb aquesta situació?

Júlia: Crec que queda molt clar que tornaria a estirar-me a aquelles platges desertes de sorra blanca i aigua transparent cada setmana fins que millorés la situació actual!

 

T’animes a viatjar a aquest paradis? Aquí tens la nostra OFEERTA ESPECIAL 2020. Aprofita!

 

 

Fotos: Cortesia d’en Xavi i la Júlia i d’Unsplash

 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content