Viatge a Tanzània, verge i viva

viatge a tanzània

¿Has pensat mai en fer un viatge a Tanzània? Tenim la sort de què des del sofà de casa i a través de qualsevol plataforma de televisió podem gaudir d’imatges espectaculars sobre la vida salvatge de la sabana. És realment impressionant la feina d’uns professionals que a base d’un munt d’hores i molta paciència aconsegueixen fer-nos passar una bona estona amb una qualitat d’imatge extraordinària.

Maulauradament o no, encara no han aconseguit transmetre les sensacions d’observar amb el més absolut silenci i amb una visió més completa: Una cacera grupal de lleones movent-se a càmera lenta intentant no ser descobertes, manades de búfals, zebres, nyus i moltíssims més animals pastant en pau.

Tampoc han aconseguit transmetre l’aroma, la llum. Ni les postes de sol que enlluernen com el foc i que quan desapareixen a l’horitzó donen pas a un cel intensament il·luminat i fresc acompanyat d’una brisa suau i neta.

No es pot transmetre la visió panoràmica d’un dels indrets més impressionants, com és el crater del Ngorongoro. O l’exuberant vegetació del Parc Nacional de Tarangire, la gran extensió del Parc Nacional del Serengeti, que vol dir terra sense fi en llenguatge massai. Tots ells presidits pels majestuosos monts Kilimanjaro i Mont Meru.

No es pot transmetre un viatge a Tanzània. Perquè, encara avui, ho has de viure.

[rl_gallery id=”12320″]

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content