Viatge a Madagascar, descobreix el món perdut

Madagascar, la gran illa vermella. Així l'anomenen a causa de la composició de ferro i alumini que podem trobar a les seves terres, i que curiosament, li dóna un to vermellós.
viatge a madagascar

Viatge a Madagascar, la gran illa vermella. Així l’anomenen a causa de la composició de ferro i alumini que podem trobar a les seves terres, i que curiosament, li dóna un to vermellós. Des d’un lloc amb alçada es pot veure amb claredat aquest fenomen.

Però, Madagascar també és coneguda com l’Illa del Continent. Situada davant de les costes de Moçambic amaga un món inexplorat. Terres altes cobertes de selves tropicals de gran biodiversitat, deserts i sabanes on gaudir dels autèntics colors a l’alba. Formacions rocoses úniques com els tsingys i els grans baobabs, tot un símbol de l’illa. A més a més, les platges d’aigües cristal·lines banyades per l’oceà Índic ofereixen el viatge perfecte.

Viatge a Madagascar, el món perdut

Aquesta enorme illa es va separar del continent africà fa més 80 milions d’anys. El món perdut! Això ha permès que la seva flora i la seva fauna hagin evolucionat al marge: El 80% de les espècies només poden trobar-se allà. Madagascar ens sorprendrà amb la seva flora i fauna úniques, especialment amb les diferents varietats de lèmurs que es troben als Parcs Nacionals.

Què veure a l’illa més gran d’Àfrica?

En efecte, Madagascar és l’illa més gran d’Àfrica i la quarta més gran del món. L’illa vermella compta amb 5.000 km de litoral, on podem trobar esculls de coral i 250 illes per gaudir de la seva costa. Pels amants del submarinisme hi ha diverses zones d’immersió on podreu observar taurons i ratlles.

Molta història per descobrir! A Madagascar pots visitar els 12 turons sagrats d’Antananarivo, el cementiri de pirates a Île Sainte Marie o els vestigis de la Revolució industrial a Mantasoa.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content