Llums, càmera, acció! Ens endinsem a ‘Juego de Tronos’

juego de tronos irlanda del nord

Juego de Tronos, Joc de Trons o Game of Thrones, la coneguda i sèrie de televisió americana creada per David Benioff i D.B. Weiss arriba al seu punt final. Des del 2011 aquesta adaptació de 8 temporades de la saga de llibres Cançó de gel i foc, escrits per George R.R. Martin, ha guanyat milions de seguidors i ha acaparat l’atenció de tothom. Com a conseqüència les localitzacions escollides per rodar les èpiques escenes de la sèrie s’han convertit encara més, si cap, en les estrelles de la sèrie. Els fans volen conèixer els llocs on Daenerys Targaryen, Jon Snow o Cersei Lannister han deixat la seva impremta.

L’estudi de gravació, serà una atracció turística

A Irlanda de Nord, trobem l’estudi de gravació Linen Mill Studios, concretament a Banbridge, entre Belfast i Dublín. Allà escenaris com el castell dels Stark, el d’Aiguesdolces dels Tully o la cova del Corb de Tres Ulls es transformaran en un enorme circuit d’uns 10.000 metres quadrats que endinsarà el viatger a Juego Tronos. A més, els enamorats de la sèrie podran gaudir dels decorats al complet en una col·lecció de roba, attrezzo, imatges i altres elements originals.

Quines són les ciutats de Juego de Tronos?

Propera parada els Set Regnes! Podran semblar irreals però alguns dels regnes de Ponent en realitat no queden gaire lluny. Ciutats com Belfast, Dublín, Dubrovnik, Malta, Sevilla, Girona o Reikiavik s’han fet encara més famoses arran del seu pas com a localitzacions a Juego de Tronos. Castells de llegenda, boscos misteriosos o desconegudes platges s’amaguen darrere d’aquestes destinacions turístiques cinematogràfiques.

Stark, Lannister o Targaryen

No importa de quina casa siguis, només cal tenir a punt el passaport i la maleta. Així que ja saps, Valar Morghulis viatger.

 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content