Viatges en grup: Una manera increïble de viatjar

Els viatges són per compartir! A Beatgers cada temporada preparem a consciència una selecció de viatges alternatius. Parlem de viatges propis, fets per nosaltres amb molta cura i amb grups reduïts.
Bolívia en grup

Per què els nostres Viatges en Grup

Viatges en Grup? Els viatges són per compartir! A Beatgers cada temporada preparem a consciència una selecció de viatges alternatius. Parlem de viatges propis, fets per nosaltres amb molta cura i amb grups reduïts. Viatges programats, pensats per gent viatgera com tu que vol descobrir nous racons arreu del món i que té moltíssimes ganes de passar-ho bé.

Què inclouen?

Tots els nostres viatges organitzats inclouen l’assistència in situ del guia acompanyant, en aquest cas, sempre de la nostra agència de viatges. Les sortides són des de Sabadell i Barcelona, amb transport, tots els trasllats i pensió completa. Descobreix nous indrets amb bona companyia. L’única preocupació és gaudir del viatge!

Experiència viatgera

Perquè coneguis l’essència dels nostres viatges en grup mira el vídeo de Bolívia 2018, un exemple de primera mà. Beatgers et porta a descobrir els tresors d’arreu del món. La nostra passió és viatjar, per això som especialistes i la nostra experiència viatgera ens avala. Hem recorregut milers de quilòmetres per portar-te les experiències més originals.

Inspira’t

Si tens més dubtes o quaselvol consulta no dubtis en contactar-nos. El nostre telèfon és el 93 745 75 40 i ens trobaràs a la Plaça Ricard Simó número 3 de Sabadell.

 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content