Alerta! Països amb prohibicions singulars

objectes prohibicions

Hi ha objectes i prohibicions que poden ser delicte, encara que no ho semblin. Quan decidim fer un viatge normalment busquem a Google què veure, el clima, necessitem visat? Quina moneda s’utilitza? Però també hem de tenir en compte que cada país té la seva pròpia legislació. Es per això que, abans d’arribar al nostre destí, s’aconsella informar-se bé per tal d’evitar possibles infraccions.

Els tatuatges a Sri Lanka i al Japó

T’agradaran més o menys, però a Europa els tatuatges són una qüestió acceptada i normalitzada. Ara bé, si tens intenció de viatjar a Sri Lanka has de saber que poden arribar a sentir-se molt ofesos amb l’exhibició de tatuatges amb contingut religiós, com també fer fotografies a símbols budistes. I al Japó els tatuatges en general estan mal vistos. Els japonesos relacionen els tatuatges amb la màfia japonesa, la Yakuza, cosa que provoca que estiguin totalment prohibits als onsen, els banys públics termals. Encara que et cobreixis amb una tovallola el tatuatge, per molt petit que sigui, no et deixaran banyar-te.

A Singapur no pots comprar xiclet

Singapur és un dels països més nets. I s’ho prenen seriosament perquè des de 1992 està prohibit vendre xiclets, sobretot que mastegar-los i després llençar-los al carrer. La multa per vendre xiclets és de 100.000 dòlars de Singapur i fins a dos anys de presó.

Fer-se petons en públic és il·legal a Dubai

El govern de Dubai ha fet un fulletó informatiu per turistes estrangers on s’explica el que no es pot fer a l’àmbit públic: A Dubai no està permès beure alcohol, ballar, petonejar-se, escopir en públic, entre d’altres coses. Moltes parelles han sigut detingudes per no complir amb les normes de la cultura local.

No et posis camuflatge a les Barbados

La roba de camuflatge només la poden portar els militars a les Barbados. Qualsevol disseny amb aquest estampat serà requisat per la policia d’aquesta illa caribenya, amb multa inclosa. El motiu és no confondre els delinqüents, ja que, els lladres han enganyat a la policia en moltes ocasions per portar roba d’aquest estil.

Res de groc ni la cançó ‘Despacito’ a Malàisia

La roba groga està prohibida des de 2011, quan el govern de Malàisia ho va vedar per ser el color de l’oposició. Cinc anys més tard, al 2017, la cançó ‘Despacito’ també va sumar-se a la prohibicions singulars per ser contraria als valors de l’islam.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ves al contingut