Viatges per celebrar Halloween

viatges halloween

Escapades terrorífiques!

Halloween és la festa de la por, de les carbasses, la nit de les bruixes i els morts. D’origen pagà, se celebra cada any durant la nit del 31 d’octubre. Però realment, Halloween té els seus orígens a l’antic festival cèltic Samhain que es tradueix com a “fi d’estiu”. Els pobles irlandesos els agradava festejar el final de les collites i el començament d’un nou any celta, tot coincidint amb el solstici de tardor.

A Beatgers et proposem unes escapades de por. Destins especials per gaudir de l’ambient de màgia, terror i fantasia que genera Halloween.

Halloween a Salem

En aquesta ciutat de Massachusetts als Estats Units, la festivitat de Halloween és un dels esdeveniments més importants de l’any. Salem va ser una ciutat de bruixes i per això els seus habitants saben com gaudir-ho. Durant tot el mes hi ha esdeveniments, festes i altres activitats dintre del que anomenen Salem Haunted Happenings. També pots visitar el cementiri de Salem, el Museu de Cera, la Casa de les Bruixes (Witch House, on els jutges condemnaven a mort a les bruixes) i per descomptat, el Museu de les Bruixes.

Halloween als estudis de Harry Potter

A Londres els estudis de Harry Potter tenen un menú molt original per Halloween. Els visitants començaran amb una terrorífica benvinguda amb còctels i canapès. Després, passaran al Gran Menjador per gaudir d’un sopar típic, tot decorat amb més de 100 carabasses flotants, com a la pel·lícula Harry Potter i la Pedra Filosofal. Per finalitzar, els convidats, que també podran visitar la resta d’escenaris exposats, com l’aula de pocions o la cuina dels Weasley, s’endinsaran al Bosc Prohibit. Allà faran les postres al costat de criatures màgiques, com l’aranya Aragon o l’hipogrif Buckbeak.

Halloween a Port Aventura

Si et ve de gust diversió i adrenalina el famós Halloween a Port Aventura és la millor opció. El parc d’atraccions de Salou es converteix en un espai terrorífic amb personatges com la família Adams, zombis i altres éssers tenebrosos, passatges del terror i una decoració espectacular.

Halloween a les coves de Zugarramurdi

El nom de les coves de Zugarramurdi fa esment a les celebracions paganes que tenien lloc en algunes de les seves sales a l’antiguitat. En el procés inquisitorial de 1609 a 1614, van ser presentades com a prova evident que a Zugarramurdi s’exercia la bruixeria. Les coves situades a Navarra, van ser també escenari de la pel·lícula Les Bruixes de Zugarramurdi d’Alex de la Iglesia. Un lloc interessant per visitar i escoltar les històries de la gent del poble.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content