Viatgem a Samaná i assaborim la República Dominicana

Samaná

Un país ple de diversitat, el segon més gran del Carib. Parlem de la República Dominicana, que ens ofereix un clima espectacular de 25 ºC durant tot l’any. I a més ens convida a gaudir d’unes vacances al ritme caribeny. Més de 1.600 quilòmetres de costa amb platges verges, hotels i ressorts, i una infinitat d’opcions en esports, entreteniment i recreació.

Samaná, el secret més ben guardat del Carib

Si el que busques és naturalesa autèntica i salvatge, la República Dominicana compta amb destinacions menys conegudes com és el cas de Samaná, el secret més ben guardat del Carib. Es tracta d’una península situada a la costa nord-est de la República Dominicana, amb entorns exuberants i paisatges naturals esplèndids.

Cultura i relax

Escull l’hotel amb tot inclòs que més et vingui de gust. Bahia Principe té quatre fantàstics ressorts situats en un ambient perfecte. L’hospitalitat i l’alegria dominicana combinada amb la suculenta gastronomia basada en productes locals com el peix fresc, la llet de coco, el famós rom dominicà o el Mamajuana, el licor local, fan de la República Dominicana un destí idoni per relaxar-se.

Què fer?

Platges de sorra blanca i aigües turqueses t’esperen. Platja Rincón està considerada una de les 10 platges més belles del món per la Unesco, i molt a prop trobaràs les sofisticades platges de Les Galeres i Les Terrenes. A banda de les platges de postal, l’activitat estrella és l’observació de les balenes geperudes a l’Atlàntic nord, presents tot l’any en la costa de la badia de Samaná. I si vols més meravelles naturals al Parc Nacional Los Haitises descobriràs un bosc humit subtropical amb aus, manglars, coves i molta vegetació.

Cos i ment

Per tancar el viatge amb la cirereta final una bona manera és posar-se en mans dels tractaments de benestar que ofereixen als hotels. Massatges, cosmètica i activitats de relaxació cos i ment en un entorn de pel·lícula.

Vols més informació? Vine’ns a veure a Ronda Zamenhof, 12 Sabadell (Barcelona), truca’ns al 93 745 75 40 o si prefereixes envia’ns un email a sombeatgers@betravel.net

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content