Viatge solidari, una altra forma de viatjar

Guatemala

El turisme solidari o viatge solidari és una gran oportunitat per viatjar d’una manera diferent. Aprèn, deixa’t inspirar i desconnecta! A Beatgers duem a terme un projecte solidari amb l’associació SHARE Guatemala, en concret, amb el seu innovador programa anomenat Share Tours. Es tracta d’un viatge perfecte tant per grups especialitzats de metges o mestres com per viatgers intrèpids que volen unir-se a l’aventura d’ajudar a les comunitats rurals de Guatemala. Les sortides són regulars amb grups mínims de 8 persones

Què és un viatge solidari?

Parlem de programes turístics per recórrer un país i, alhora, visitar diverses entitats i punts més destacats. S’hi fomenta l’intercanvi amb la població local mitjançant els recursos promoguts per aquesta comunitat, com per exemple allotjaments, restaurants, etc. L’objectiu del turisme solidari és sens dubte recolzar i inspirar, en aquest cas, als guatemaltecs per millorar el seu nivell de vida i el de les seves famílies a través de l’aprenentatge d’habilitats i els recursos sostenibles. Beatgers implementa un Programa de Turisme de Suport, dut a terme per SHARE, visitant i treballant en comunitats on SHARE ha contribuït al desenvolupament sostenible, a través de diferents programes durant més de 30 anys, marcant la vida tant d’hostes com de visitants.

Quin objectiu té?

El treball de SHARE es basa en la generació d’oportunitats de desenvolupament per a persones emprenedores de Guatemala. A aquestes persones se’ls brinda formació empresarial i financera, amb un enfocament de sostenibilitat. SHARE arriba a les comunitats més necessitades i inspira a les persones a través del Programa de Desenvolupament Empresarial. El treball esdevé a Guatemala, Jutiapa, Chimaltenango, Alta Verapaz, Baja Verapaz, Huehutenango, Quiché, Sacatepéquez i Santa Rosa.

SHARE i Beatgers participen i col·laboren en l’innovador Programa SHARE Tours, creant un vincle entre cultures, mitjançant la convivència i el suport al desenvolupament amb la participació de grups de turistes estrangers a les comunitats rurals en situació de vulnerabilitat a Guatemala.

Consulta AQUÍ les sortides i l’itinerari o truca’ns al 93 745 75 40 i t’informarem de tot sense compromís!

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content