3 raons per viatjar a Illa Maurici

Illa Maurici

Illa Maurici s’estén al voltant de 2.000 km2, diuen que provoca amor a primera vista. L’illa de la fortuna, com la va anomenar Joseph Conrad, escriptor i viatger, on l’Oceà Índic es el teló d’espectaculars platges envoltades de naturalesa salvatge que enamoren a qualsevol només aterrar. Un destí irrepetible! A Illa Maurici trobaràs mercats tradicionals, ciutats acolorides, museus, sense deixar escapar la seva gastronomia única. Port Louis és la capital, l’autèntic centre comercial i financer del país.

Platges per tots els Beatgers

Les platges d’Illa Maurici es troben entre les millors del món. Raons no en falten, els seus arenals s’omplen de sorra blanca entre aigües coral·lines. Les platges de Mont choisy, Belle Mare o Le Morne canviaran el teu concepte de platja paradisíaca. Gaudeix d’activitats excepcionals com nadar amb dofins o practicar esports nàutics.

Naturalesa al teu abast

Monuments naturals per emmarcar. La frondosa vegetació juntament amb cataractes, volcans, muntanyes i reserves naturals són els paratges que sens dubte destaquen a Maurici. Aficionats del trekking no poden perdre’s les cataractes Tamarin o la travessia en canoa a Eau Bleue. Illa Maurici compta amb 18 parcs i reserves naturals ubicats a illes o illots marins a la zona costanera.

Assaboreix l’illa

La gastronomia d’Illa Maurici està influenciada pel seu propi caràcter multicultural. Descendents africans, xinesos, hindús, paquistanesos, juntament amb la dels Europeus procedents d’Holanda, Anglaterra i França fusionen una proposta gastronòmica amb plats típics. Assaboreix un rougaille, el plat mediterrani fet amb tomàquet, ceba i all amb carn o peix, el daube, un filet de carn, el vindaye, una fritura de peix recoberta de cúrcuma, gingebre, xilis y llavors de mostassa, a més a més d’especialitats hindús com el pop al curri, tot tipus de fruites tropicals o un típic cafè amb gust de vainilla.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content