Viatjar a escenaris de pel·lícula

Viatges de cine!

Has vist algunes d’aquestes pel·lícules?

Molts de nosaltres hem viatjat per visitar aquelles localitzacions de les nostres pel·lícules preferides i sentir-nos així un personatge més. El turisme i la indústria cinematogràfica van de la mà aconseguint un devessall significatiu de visites en aquells llocs immortalitzats pels films més icònics. Avui us presentem 5 dels escenaris de pel·lícula protagonistes de les últimes projeccions internacionals

1- Coney Island (Wonder Wheel, 2017)

Woody Allen va triar Coney Island, a la península de Brooklyn (Nova York) per al seu últim treball anomenat Wonder Wheel. D’aquesta illa destaquem el seu parc d’atraccions detingut en el temps i el seu passeig marítim ple de botigues. Podràs anar a visitar-la des de Manhattan, a només 50 minuts amb metro.

2- Illes Skellig (Star Wars 8, 2017)

Les Illes Skellig (Irlanda), Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1996, s’han tornat a col·locar al mapa gràcies a la pel·lícula Star Wars 8. Aquestes són el refugi de Luke Skywalker i també podran ser el teu si decideixes anar a visitar-les. Per arribar-hi hauràs d’agafar un vaixell des del port de Portmagee, de Valentia o de Ballinskelligs.

3- Wadi Rum (Mart, 2015)

El desert vermell de Wadi Rum (Jordània) va ser l’escollit per simular el planeta Mart en la pel·lícula protagonitzada per Matt Damon. Els escenaris naturals van ser modificats amb tecnologia, però tot i així, es pot reconèixer l’orografia i el color carmesí de la terra del desert jordà. Beatgers viatja a Jordània aquest octubre i passarà una nit al campament City Sun, al desert de Wadi Rum. Més detalls del viatge aquí!

4- Mata-Mata (El hobbit i El Senyor dels Anells)

Hobbiton, a Nova Zelanda, és el set de rodatge de les pel·lícules El Hobbit i El Senyor dels Anells. El nom real de la localització és Mata-Mata, una petita localitat completament rural. Existeixen uns tours oficials per poder visitar aquest lloc, us deixem la web per reservar-los.

5- Les Rocalloses canadenques (El Renacido – “The Revenant”, 2016)

Les muntanyes Rocalloses del Canadà van ser l’escenari del gruix de les escenes de “El Renacido”, protagonitzada per Leonardo DiCaprio. Algunes de les dificultats amb les que van haver de fer front tot l’equip de la pel·lícula van ser la manca de cobertura i les temperatures extremes que arribaven fins i tot als 30 graus sota zero. DiCaprio va aconseguir, per fi, el seu Oscar al millor actor gràcies a aquesta interpretació.

 

Has vist algunes d’aquestes pel·lícules? I visitat alguna de les seves localitzacions? Si és així, deixa’ns un comentari explicant la teva experiència o explicant a quina d’aquestes 5 t’agradaria anar primer!

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ves al contingut