L’hotel de Joc de Trons a la Lapònia finlandesa

Descobreix l’hotel de Joc de Trons, el SnowVillage

Ja pots gaudir de l’hotel de Joc de Trons, realitzat totalment amb neu i gel. El SnowVillage, de la cadena hotelera Lapland Hotels, ha triat aquesta temàtica per a l’hivern del 2017-2018, ja que a la primavera es fondrà i s’haurà de fer un de nou.

20 milions de kg de neu i 350.000 kg de gel natural cristal·lí han estat necessaris per construir l’espectacular SnowVillage d’aquest hivern. Joc de Trons és, sens dubte, el protagonista. Si ens allotgem a l’hotel podrem gaudir d’un tron de ferro de mida real, un Saló amb les Cares de Braavos, una escultura d’un caminant blanc (white walker) amb els ulls blau brillant, una capella de gel, un restaurant, un bar i 10 habitacions decorades segons la temàtica de la popular sèrie de HBO.

Per fer-ho realitat, ha estat necessari el treball d’escultors de Rússia, Polònia, Letònia i Ucraïna.

Si vols allotjar-te a l’hotel haurà de ser abans que arribi la primavera! Un cop el gel es fongui, l’hotel canviarà de temàtica fins la propera obertura de les seves portes l’hivern vinent.

Existeix també la possibilitat de visitar l’hotel pagant una entrada de 15€.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ves al contingut