Ses illetes: una de les millors platges!

Un paradís a Formentera

No fa falta marxar gaire lluny per gaudir d’un autèntic paradís. Ses Illetes, a Formentera, és una de les millors platges d’Espanya. Aigua color turquesa, sorra blanca, natura als voltants, temps assolellat… tota l’essència del Mediterrani a prop de casa.

Per arribar-hi, l’opció recomanada és anar fins a Eivissa i d’allà agafar un ferri cap a Formentera. En 1h (1:30h màxim, 19,3 km) arribaràs al Port de la Savina

Formentera és la més petita de les Illes Balears (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera) amb 83,2 km2 de superfície i un litoral de 69 km. Ses Illetes es troba a la costa nord-est i és una de les platges més famoses de l’illa. Per accedir-hi, s’ha de tenir en compte que entrem al Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera, és a dir, una zona de gran protecció mediambiental.

Així doncs, si arribes al Parc en cotxe o moto hauràs de pagar entre 2 i 4 euros a l’entrada. En canvi, aquells que hi vagin a peu, amb bicicleta o vehicle elèctric tindran l’accés gratuït. Si tries la primera opció, és important que hi arribis d’hora ja que les places de pàrquing són limitades (384 places per a cotxes i 1.132 per a motos) i un cop plenes, ja no podràs entrar-hi.

Un cop ambientats, és l’hora de gaudir de Ses Illetes. Respecte sempre el seu entorn comportant-te com el que ets: un privilegiat al paradís balear!.

  • Per als més esportistes, informeu-vos sobre les opcions per practicar paddle surf o busseig.
  • Si no vols veure l’illa col·lapsada de turistes, evita els mesos de juliol i agost, temporada alta a Formentera.
Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content