Els avantatges dels viatges acompanyats

viatges acompanyats

Prova una nova forma de descobrir món: Viatges acompanyats!

T’agrada viatjar però no anar-hi sol? T’ho passes millor quan comparteixes les teves aventures amb més persones? Tens dates diferents als teus familiars o amics per fer vacances? Vols conèixer gent nova? Sigui quina sigui la raó, et presentem un dels nostres productes estrella: els viatges en grup. Coneix els detalls:

Fa 15 anys que Betravel i Beatgers ens dediquem a organitzar viatges acompanyats que comparteixen una sèrie de característiques generals. Els nostres Beatgers viatgen cada any a destins diferents segons també les seves preferències. I molts d’aquests, repeteixen cada any donant consistència a la nostra comunitat!

Les condicions en comú dels nostres viatges acompanyats són:

  • Sortida des de Barcelona, tot i que es poden fer excepcions per a les persones que no visquin a Catalunya.
  • Guia acompanyant de la nostra organització, el qual s’ocuparà de tots els detalls abans, durant i després del viatge. Ell/a soluciona tots aquells petits imprevistos amb els que ens podem trobar a l’hora de viatjar.
  • Prospecció prèvia a cada viatge. El guia acompanyant serà sempre coneixedor del destí i haurà fet el mateix viatge mesos abans per assegurar-se que tot funcioni a la perfecció i poder aconsellar al grup de primera mà.
  • Trasllats en destí inclosos. A l’arribada a l’aeroport tindrem un trasllat assegurat que ens portarà allà on iniciï el nostre programa. El mateix passarà l’últim dia del viatge on es traslladarà al grup a l’aeroport.
  • Guies locals en destí. Per poder assabentar-nos de la història, cultura i tradicions del país a visitar, gaudirem de les explicacions dels guies locals, experts en el territori.
  • Hotels de primera. El confort dels nostres beatgers és un dels nostres punts imprescindibles, per això, els hotels estaran a l’alçada del viatge. Això es pot veure modificat per les exigències i/o necessitat del destí com, per exemple, dormir en haimes al desert, a l’aire lliure.
  • Pensió Completa. Els àpats es troben inclosos en els nostres viatges, a excepció d’algun dia lliure on hi ha la possibilitat de menjar allà on es vulgui. Oferim esmorzars, dinars i sopars en hotels, restaurants locals i, també, pícnics segons les exigències del programa.
  • Itinerari personalitzat del dia a dia. Regalem als nostres beatgers unes carpetes que contenen una revista o diari amb el dia a dia explicat amb tot luxe de detalls. Aquest serveix tant per estar al dia de tot el que es va fent durant el viatge com de record per quan ja ha passat un temps i vols rememorar aquesta gran experiència.
  • Concurs de Fotografia. Per tal d’incentivar al grup, organitzem un Concurs de Fotografia del viatge, és a dir, en el que només poden participar els components del grup amb instantànies fetes durant l’aventura. La temàtica és sempre lliure i el regal és una fofucha personalitzada segons el destí en qüestió. Alguns ja en col·leccionen més d’una!
  • Diversió, bona companyia i riures assegurats. Tal i com hem dit anteriorment, són molts els beatgers que repeteixen any rere any viatjant amb nosaltres en grup. La seva fidelitat és la nostra millor carta de presentació de cara a incloure nous aventurers als nostres grups. Gràcies a tots!

 

 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ves al contingut