Avantatges d’organitzar la teva aventura en una agència de viatges

Trenca amb els prejudicis de les agències de viatges!

La majoria de la gent té una idea equivocada respecte al negoci de les agències de viatges. Aquestes, igual que moltes altres empreses, s’han renovat per complir amb les exigències del mercat actual: presència online, e-commerce, catàlegs virtuals, pàgines web actualitzades, blocs amb tips de viatges, etc.

Beatgers t’explica 6 de les avantatges assegurades que tenen els nostres clients a l’organitzar el seu viatge amb nosaltres, una agència de viatges.

1- SEGURETAT

Molts són els casos d’estafes i enganys que Internet ofereix: empreses fictícies, viatges amb preus impossibles, hotels inexistents… Al contractar un viatge amb una agència de viatges t’assegures al 100% que els seus serveis són verídics, fiables i contrastats anteriorment. Comptem amb una amplia xarxa de professionals i col·laboradors al voltant del món per oferir els millors serveis al país de destí que triïs.

2- PROFESSIONALITAT

Els nostres treballadors són experts dels destins que venem. Som els primers en preparar la maleta i sortir a recórrer món per, posteriorment, poder oferir un servei personalitzat amb tot luxe de detalls als nostres clients. Ens apassiona viatjar i això es reflexa en l’atenció i professionalitat que posem en les vostres aventures perquè tot surti segons el imaginat.

3- CONFIANÇA

Betravel porta 15 anys oferint els seus serveis de confiança a tot tipus de clients satisfent les seves preferències i exigències. Tot i així, comptem amb professionals que porten molts més anys en el món del turisme. L’experiència és un grau.

4- EMERGÈNCIES 24/H

Comptem amb un servei d’emergències actiu les 24 hores, els 365 dies de l’any. Si sorgeix algun problema i necessites la nostra ajuda, tindràs a la teva disposició un número de telèfon per trucar-nos i solucionar junts qualsevol inconvenient.

5- TARIFES NEGOCIADES

Aquesta és una de les idees més preestablertes en la majoria de la persones: les agències de viatges són molt més cares que Internet. No és així. Nosaltres comptem amb tarifes negociades amb companyies aèries, trens, cotxes de lloguer, hotels, apartaments, guies locals, etc. Oferim preus competitius segons els serveis demandats i sempre adequant-nos a les diferents preferències dels clients (personalització d’itineraris).

6- ASSESSORAMENT

Sabem que hi ha persones que gaudeixen amb la preparació del viatge. I volem assessorar-los. Oferim un servei personalitza per aquell que té un destí en ment però no el coneix prou. Allunya’t de la sobreinformació que trobaràs online i deixat aconsellar a partir de l’opinió experimentada dels nostres agents de viatges.

 

Estarem encantats de facilitar-vos el conèixer nous racons del món. Us hi esperem!

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content