Estem de celebració, hem fet 15 anys!

Tenim 15 anys🎂1⃣ 5⃣ 🎉!

Estem de celebració! 🎂 Betravel, (dedicada als viatges empresarials, incentius i tot el necessari per al teu negoci) compleix 15 anys i ho hem celebrar d’una manera molt especial!

Betravel i Beatgers hem organitzat un esdeveniment per celebrar la trajectòria de Betravel durant aquests 15 anys, l’equip que ho fa possible i el catàleg de viatges de Beatgers amb un coffee break ☕ per continuar parlant de les aventures que ens esperen alhora que omplim les panxes i oblidem la dieta.

  • Argentina, amb sortida el 23 d’octubre de 2017.
  • Guatemala, el nou programa de Turisme de Recolzament que duu a terme Beatgers amb SHARE Guatemala, una entitat no lucrativa amb més de 29 anys d’experiència.
  • Èxit Total, viatges amb itineraris exclusius per a la tercera edat amb sortida flexible i de la mà del guia turístic professional Lluís Benages.

Amb la col·laboració especial d’alguns dels nostres partners, els quals podran resoldre qualsevol mena de dubte que tingueu sobre els seus productes.

Explicar el món digital i les xarxes socials de Betravel i Beatgers, el Concurs de Fotografia d’enguany i, al final de l’acte, gaudir dels 11 premis que se sortejaven en directe.

 

Un cop finalitzada la presentació, vam donar pas al pica-pica per acabar d’arrodonir la nit.

Si voleu veure l’àlbum de fotografies de l’aniversari, entreu a la pàgina de Facebook de Betravel 📷

 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content