Llocs que no pots deixar de visitar de l’Argentina

Argentina, des de Buenos Aires passant per la Glacera Perito Moreno

Una de les millors sensacions a l’hora de viatjar és la de quedar-te bocabadat davant la immensitat d’allò que t’envolta. No importa quant hagis viatjat o quants llocs increïbles hagis conegut anteriorment, aquesta qualitat de meravellar-te amb l’entorn mai s’hauria de perdre. I això és justament el que passa quan arribes a la glacera Perito Moreno, a l’Argentina

El Perito Moreno és únic al món gràcies, sobre tot, a l’estabilitat que presenta des del 1917. La seva superfície, l’amplada i la llargada es mantenen inalterables des de llavors, compensant el que pot arribar a perdre en fondre’s.

Situat a 80 km del poble El Calafate, la glacera presenta unes òptimes condicions d’accessibilitat que permeten al viatger endinsar-s’hi de manera fàcil i segura. I per això, Beatgers recomana la seva visita imprescindible per a tothom.

Sens dubte, un dels fenòmens naturals més impressionants és el de la ruptura. La primera de la qual es té coneixement data del 1940 i des de llavors són només alguns viatgers els privilegiats de tornar a presenciar-ne una d’aquestes durant la seva visita, ja que els cicles de ruptura són molt irregulars i imprevisibles.

Per completar la visita, existeixen múltiples excursions segons preferències i forma física: minitrekking (exigència física moderada), big ice (exigència física alta), safari nàutic (exigència física nul·la), passarel·les, etc. Totes inclouen l’opció de transport d’anada i tornada des de l’hotel indicat.

Beatgers t’assessora de quina és l’activitat que més s’adequa a les teves preferències i t’organitza una de les millors experiències de la teva vida. No dubtis en gaudir de la glacera més coneguda del món durant el teu viatge a l’Argentina.

Buenos Aires, la capital de l’Argentina

Beatgers recull els 10 plans imprescindibles durant la teva visita:

1- La Casa Rosada (seu de la Presidència) i la Plaza de Mayo, símbols de la ciutat pel que representen i emblemes de la història del país. La Plaza de Mayo és mundialment coneguda, sobre tot, per les mares que es reuneixen allà els dijous fent voltes al Monument central de la plaça per reclamar pels seus fills i néts desapareguts durant la dictadura militar de Jorge Rafael Videla. És, també, el lloc per a les manifestacions polítiques de la ciutat.

2- Qualsevol persona associa l’Argentina amb el tango. Deixa’t seduir pels seus moviments ja sigui gaudint d’un espectacle en directe, al carrer o sent tu el protagonista participant en una de les classes de tango que s’imparteixen per la ciutat.

3- La gastronomia argentina és també tot un mite. No marxis sense gaudir del tradicional asado, un autèntic plaer pels paladars dels més carnívors. No ens oblidem tampoc de les empanades (avui en dia les trobaràs de tots els sabors) i del típic choripán, un entrepà de xoriço que recomanem menjar al carrer.

4- El barri de San Telmo encara conserva el seu encant tradicional. Entra al Mercat de San Telmo (1897) i tafaneja entre les seves antiguitats, productes regionals, cafeteries i impregna’t del seu ambient retro. Aprofita i dirigeix-te a la Plaça Coronel Manuel Dórrego on fan un mercat d’antiguitats tots els diumenges.

5- Si el que busques és alliberar el teu esperit més hipster, el teu barri és Palermo. Moda, disseny, últimes tendències, múltiple oferta de bars i restaurants, grafits i art urbà, influències europees i estatunidenques, productores de cine i publicitat, música en directe a les places, mercats d’artesanies, entre d’altres. Palermo Hollywood o Palermo Soho seran els teus millors aliats.

6- Apropa’t a Puerto Madero, el barri més jove de la ciutat on els protagonistes són els gratacels, els hotels de luxe i els restaurants clamorosos. El port connecta amb el Río de la Plata i creuant-lo es pot arribar a Uruguay en només 3 hores aproximadament. Els carrers d’aquest modern barri tenen noms de dones importants en la història del país.

7- Buenos Aires està ple de llibreries a cada cantonada. La majoria d’aquestes són també cafeteries perquè puguis gaudir d’un cafè alhora que llegeixes un bon llibre. La més coneguda és l’antic teatre de El Ateneo, reconvertit en llibreria-cafeteria. D’altra banda, el Café Tortoni, La Giralda, La Perla, La Biela, El Federal o El Olimpo, són els grans clàssics de Buenos Aires.

8- El Teatre Colón és un dels millors teatres d’òpera del món, comparat mundialment amb la Scala de Milà, l’Òpera de París, l’Òpera de Viena, el Covent Garden de Londres i el Metropolitan de Nova York. S’ofereixen visites guiades del seu increïble interior tots els dies, exceptuant alguns festius.

9- El cementiri més famós és el de la Recoleta, ni més ni menys perquè aquí es troba la tomba d’Evita Perón. La política està molt present a la vida dels argentins que no trigaran ni dos segons en intentar convèncer-te de si el peronisme va ser bo o no, de si haurien de tornar els Kirchner o de si Macri és un ‘gato’ o no. Sempre pots acabar dient que el papa és argentí.

10- Un dels barris més famosos de Buenos Aires és el barri de la Boca, amb les seves cases de colors. Seguiu El Caminito, ple d’artistes venén les seves obres, de restaurants, de mercats on trobar el record adient per a qualsevol membre de la teva família i de ballarins de tango que fan del carrer el seu escenari. Aquí es troba també l’estadi del Boca Juniors, conegut com a La Bombonera. Boca vs River, aquesa és la qüestió.

Com a precaució, no volteu massa lluny de la zona turística i vigileu les vostres pertinences.

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Skip to content