UZBEKISTAN

Code: YDJSE
Sortides regulars- 8 dies
Category:
 • uzbekistan
 • Uzbekistan-2
 • uzbekistan5
 • Uzbekistan
 • Uzbekistan-3
 • uzbekistan4

Uzbekistan, el país de les cúpules blaves

Destinació de primer ordre de la Ruta de la Seda, Uzbekistan, centre de cultura, comerç i arquitectura, atrau viatgers des de fa segles.(Lonely Planet). Bressol cultural d’Àsia central des de fa més de dos mil·lennis, Uzbekistan atresora un fascinant arsenal d’arquitectura i ciutats ancestrals, amanit amb la cruenta i apassionant història de la Ruta de la Seda. Tot romàntic que hagi fantasiejat amb seguir la carretera daurada fins Samarcanda o els camins del desert fins Bujara tindrà la vista posada a l’Uzbekistan.

Nucli cultural i històric de l’Àsia central, compta amb una increïble arquitectura islàmica de flotants cúpules color turquesa i alts minarets que figuren entre els millors punts d’interès de la regió. Enmig d’aquests tresors la vida no s’atura: en primer pla, ancians barbuts amb capes a ratlles negocien el preu d’uns melons al basar o prenen te verd al costat d’un lloc de kebabs. Malgrat ser un estat policial governat amb severitat, segueix sent un país tremendament acollidor, on l’hospitalitat forma part essencial de la vida diària.

Què inclou?

Serveis de terra
7 nits d’allotjament en els hotels indicats, 7 ezmorzars, 6 dinars, te i aigua als àpats. Trasllats i bitllet de tren Samarcanda-Taixkent. Vol domèstic Taixkent-Urgench. Mapa, souvenirs i taxes turístiques dels hotels.

Excursions i visites
Guia de parla hispana en destí i visites com s’indiquen en l’itinerari.

Sortides garantitzades

 • Abril: 2, 9, 16, 23
 • Maig: 7, 14, 21, 28
 • Juny:  11, 18, 25
 • Juliol: 2, 9, 16, 30
 • Agost: 6, 13, 20, 27
 • Setembre: 3, 10, 17, 24
 • Octubre: 1, 8

No inclou
Bitllets d’avió internacionals, maleters, begudes en els àpats, propines i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Hotels previstos o similars

 • Taixkent: Wyndham/Grand Mir Hotel
 • Khiva: Bek/Malika/Orient Star Lhiva
 • Bukhara: Asia Bukhara/Grand Emir Residence Boutique
 • Samarcanda: Asia Samarkand/Malika Diyora/Bek Samarkand

Preu per persona des de 960,00 €

Suplement habitació individual des de 170,00 €

També us oferim els preus dels bitllets d’avió segons mercat

*Mínim 4 persones participants

Extensió a Valley Fergana

L’extensió inclou
Allotjament 2 nits amb 2 esmorzars i 2 dinars amb te i aigua als àpats. Trasllats, bitllets de tren, entrades als museus i monuments, guia de parla hispana a les excursiones i taxes turístiques als hotels.

Hotels previstos o similars 

 • Taixkent: Wyndham/Grand Mir Hotel
 • Fegana: Asia Fergana

Preu per persona a l’extensió des de 290,00 €

Suplement habitació individual a l’extensió des de 70,00 €

*Mínim 4 persones participants

AEROPORT SORTIDA/TORNADA A escollir
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Trasllats i transport indicat
Excursions i visites segons itinerari Altres
NO INCLÒS
Bitllets d’avió internacional
Maleters, begudes i propines

 

Comparte en tu

Dia 1: Ciutat d’origen-Taixkent
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida. Sortida en el vol destinació Taixkent, capital d’Uzbekistan. Nit a bord.

Dia 2: Taixkent-Urgench-Khiva
Arribada a l’aeroport de Taixkent. Trasllat i allotjament a l’hotel. Esmorzar a l’hotel.
Visitarem la part antiga de la ciutat, Khasti Imom, inclusiu Madrassa Barak Khan, Madrassa kafala Shohat, la Biblioteca, situada a la mateixa plaça. Continuarem amb les madrasses Kukaldosh i Abdulkasim, que daten dels segles XVI i XIX. També ens aproparem Fins al Mercat Oriental de Chorsu. Dinar en un restaurant local. City tour a Taixkent: el Museu d’Arts Aplicades, la Plaça d’Independència i Eternitat, que es compon del Monument de la Independència inaugurat el 1991, el Memorial de la II Guerra Mundial amb l’estàtua en honor als caiguts en la Segona Guerra Mundial o l’Arc Ezgulik a l’entrada de la Plaça; fonts de la ciutat i Monuments moderns, Plaça d’Opera i Ballet, Plaça d’Amir Temur. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Urgench. Arribada a Urgench i trasllat a Khiva (30km), allotjament i descans a l’hotel.

Dia 3: Khiva
Esmorzar a l’hotel. City tour del complex arquitectònic de Ichan-Kala (sXII-XIX); Minaret de Kalta Minor, que es va interrompre amb la mort en 1855 del seu impulsor Mohamed Amin Khan, Castell Kunya Ark, Madrassa Mohammed Rahim Khan, Minaret i Madrassa Islom Khodja. Complex arquitectònic Tash Hovli, mausoleu de Pahlavan Mahmud (s XIV-XVIII), Mesquita Juma i madrassa Allikulikhan. Dinar en un resturant local. Allotjament a l’hotel.

Dia 4: Khiva-Bukhara
Esmorzar a l’hotel. Sortida amb destinació Bukhara a través del desert Kyzyl-Kum, que significa “les sorres vermelles” per la ruta de les caravanes. Dinar en ruta. Arribada a Bukhara. Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 5: Bukhara
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el City tour a Bukhara: Mausoleu dels samànides (segles IX-X), està construït sota una tècnica seguint principis proporciona’ls. L’època dels grans matemàtics va fer que els principis de la geometria es traslladessin a l’arquitectura; Mausoleu i deu sagrada Chashmai Ayub (segle XIV), també coneguda com “la font de Job”. Es tracta d’un lloc sagrat que es creu va ser visitat pel profeta Job. També es creu que les seves aigües són pures i que compten amb propietats curatives, Mesquita Bolo-Hauz (principis del segle XX); Ciutadella Ark (segle IV AC.), És l’estructura més antiga de la ciutat. Va ser residència dels emirs de Bujara, ocupada des del segle V fins a l’any 1920, quan va ser bombardejada per l’exèrcit rus. L’última coronació que va tenir lloc allí va ser la d’Alí Khan en l’any 1910. Dinar en un restaurant local. A la tarda, seguirem amb les visites; Minaret Kalyan va ser construït el 1127 i representa la història de Bujara dels segles XI-XII. En la seva part més inferior mesura 9 m de diàmetre, reduint-poc a poc fins arribar a la corona envoltada per una decoració amb estalactites, arriba a l’altura de 46 m; Mesquita Poi Kalon (segle XII) amb 127 m per 78 m, és una de les més grans de l’Àsia Central; Madrassa Miri Arab, construïda en temps de l’Khan Ybaidullí, entre 1530 i 1536; Cúpula Toki Zargaron, les madrasses Ulughbek i Abdullazizkan, cúpula Toki Telpak Furushon, Mesquita Magoki Attory, Cúpula Toki Sarafon, Complex arquitectόnico Lyabi Hauz (segles XIV-XVII): conjunt de dos madrasses i una Khanaka construïts al voltant del major estany de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 6: Bukhara-Samarcanda
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Samarcanda. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar en un restuarant local. A la tarda, visita de la ciutat de Samarcanda. Al 329 a.C., quan es va apoderar Alexandre el Gran, es coneixia com Maracanda. Va ser visitada per l’explorador Marco Polo al segle XIII. Visitarem, La Plaça Registan: complex de majestuoses madrasses i centre neuràlgic de la ciutat, on es troben tres importants madrasses: Ulugbek, Tillya-Kori i Sher-Dor. La plaça va ser el centre de la vida pública a l’Edat Mitjana. Es va restaurar el 1920 i actualment és un destacat atractiu turístic; Mausoleu Guri Emir (segles XIV-XV), aquest complex arquitectònic amb la seva cúpula de color blau cel conté les tombes de Tamerlán, els seus fills Shahrukh i Miren Shah i el seu nét el famós astrònom Ulugbek. A la sala principal de la cripta es troben les tombes decoratives llaurades en marbres, onís, i fins i tot a la del propi Tamerlán amb nefrita. Visita de la Mesquita Bibi-Khonum i el Basar Siab. Allotjament a l’hotel.

Dia 7: Samarcanda-Taixkent
Esmorzar a l’hotel. Continuarem amb la visita de la ciutat. Seguim amb l’Observatori Ulughbek del segle XV, es tracta del primer observatori construït a l’est. Va ser destruït deliberadament al 1449 i desenterrat al 1908. Museu de la ciutat antiga Afrosiyab juntament amb el Complex arquitectònic de Shakhi-Zinda. Dinar en un resturant local. A l’hora indicada, trasllat a l’estació de trens per sortir amb destinació Taixkent. Arribada i allotjament a l’hotel.

Dia 8: Taixkent-Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol destinació ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Extensió a Valley Fergana

Dia 8: Taixkent-Kokand-Rishtan-Fergana
Transfer a l’estació per agafar el tren cap a Kokand. Arribada a Kokand i dinar en un restautant local.
A Kokand farem les visites al Palau de Khudayar Khan, “Tomba dels reis” Mausoleu de Dahma i Shakhon, Mausoleu de Modari Khan, Madrassa de Narboutabek, Mesquita Djoumi. Trasllat cap Rishtan (45 km), una altra localitat de la zona famosa per la seva ceràmica. Continuació a Fergana (60 km). Arribada i allotjament a l’hotel.

Dia 9: Fergana-Margilan-Taixkent
Sortida cap a Margilan (10 km) per visitar la famosa Factoria de la Seda, on es pot observar el procés total de transformació de la seda. També farem la visita a Madrassa de Said Ahmad Hadia i la Mesquita Chakar. Retorn a Fergana on visitarem el Parc “Al-Fargony”. Dinar en un restaurant local. Retorn a Marguilan per agafar el tren cap a Taixkent. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 10: Taixkent-Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol destinació ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Comparte en tu

Price:960 

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]

  Main
  SMSWhatsAppMessengerTelegram