Descobreix Bruges, la Venècia del nord

Enamora’t de Bruges!

Visitar Bruges és convertir-te en el protagonista d’un conte de fades. Els seus carrers empedrats, les seves escalonades cases gremials, els seus coneguts canals, les seves fotogèniques places i les seves esglésies gòtiques són l’escenari perfecte per a una ambientació d’ensomni.

Si viatges a Bèlgica, no deixis de visitar un dels seus majors imprescindibles: Bruges. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des del 2000, Bruges viu actualment del turisme. Amb aproximadament 117.000 habitants, la ciutat rep 5 milions de turistes a l’any, motiu pel qual recomanem evitar la seva visita els caps de setmana, sobre tot a l’estiu.

La seva fama és totalment merescuda, Bruges és un destí encantador. Els seus carrerons s’omplen de ciclistes -els reis de la circulació-, amb els que hauràs de vigilar si no vols pagar la reparació de la seva bicicleta i l’hospitalització del mateix, si fos necessari. No deixis passar l’oportunitat de llogar una bicicleta i recórrer tots els seus racons com un local més.

Seguint amb les recomanacions, Bèlgica s’enorgulleix de tres dels seus millors tributs gastronòmics: la cervesa, la xocolata i les patates fregides. Prova’ls tots. Els apassionats de la cervesa gaudiran d’un sense fi d’opcions amb més de 1500 varietats diferents, a més a més de sorprendre’s amb el baix preu d’aquestes (consulteu aquest PDF per tenir més informació sobre la cervesa belga).

En quant a la xocolata, recomanem 3 xocolateries: Line -catalogada com la millor l’any 2016-, Mary i Leonidas. Gaudeix també dels deliciosos gofres o waffles que trobaràs per tot arreu!

I, per últim, matar el vostre apetit amb les seves patates fregides, cuinades amb grassa animal (no aptes per a vegetarians) i no amb oli com estem acostumats a Espanya. Les trobareu a qualsevol paradeta al carrer o com a guarnició de molts plats principals.

Deixeu-vos sorprendre per tots els seus detalls: les diferents alçades de les seves cases gremials, la Plaça Major o Grote Markt, la torre campanari Belfort (amb 366 escalons i 47 campanes), el paratge més romàntic de Bruges: el llac Minnewater (també anomenat el llac de l’Amor), les seves esglésies gòtiques amb entrada gratuïta (els museus del seu interior sí tenen cost), els seus ponts que creuen canals, els seus mercats i llotges de carn i peix, els seus molins a les afores de la ciutat, els seus vestigis de la muralla que rodejava la ciutat a l’edat mitjana, entre d’altres.

I, per suposat, immortalitza’t a la cantonada més fotografiada de tot Bruges, en un dels canals més bonics de la ciutat, el Dijver.

Pregunta’ns qualsevol dubte que tinguis, nosaltres te’l resolem i t’ajudem a organitzar la teva escapada a Bèlgica! 

Si estàs interessat, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.
Ir al contenido