JAPÓ

Code: NBHTY
Sortides setembre, octubre, novembre, desembre - 18 dies
Category:
 • viatge al japó
 • japo1
 • japo2
 • fushimi-inari
 • osaka
 • japo3
 • japo5
 • japo6
 • japo-tori

Viatge al Japó: Geishes i samurais

Viatge al Japó? El país nipó és realment un lloc etern, on les antigues tradicions es fusionen amb la vida moderna de la manera més natural del món (Lonely Planet). Cultura tradicional a la primera vista, el Japó és un model de modernitat, però viatjant pel país sorgeixen nombroses ocasions de contactar amb la tradició. Paisatges espectaculars, el Japó és un arxipèlag volcànic allargat i estret. Més de dos terços de la seva superfície és muntanyenca, amb fonts termals per tot arreu. Gastronomia exquisita, allà on s’estigui, al Japó mai cal recórrer més de 500 metres per menjar bé. Molts restaurants solen estar especialitzats en un sol plat -potser perfeccionat durant generacions- i presten gran atenció als ingredients frescos i a la composició del plat. Ciutat dinàmiques, els paisatges urbans de les ciutats japoneses, plens de neons, semblen decorats d’una pel·lícula de ciència ficció, encara que alguns no hagin canviat en dècades.

Sortides en grup

 • 26 de setembre
 • 17 d’octubre
 • 7 novembre
 • 5 desembre

Què inclou?

Transport
Bitllets d’avió iternacionals, Japan Rail Pass de 14 dies, transport terrestre i trasllats aeroport-hotel-aeroport.

Allotjament i règim
16 nits d’allotjament als hotels indicats i règim alimentari segons programa (16 esmorzars i 3 sopars).

Excursions i visites
Guia acompanyant des de Barcelona i guia de parla hispana en el destí.

Altres
Cerimònia del te, dossier complet i assegurança de viatge.

No inclou
Taxes aèries (430€ subjectes a dia d’emissió), begudes en els menjars, àpats no esmentats, maleters i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Preus

Preu per habitació doble per a grups de 8-16 persones 4.935,00 €

Suplement habitació individual 925,00 €

AEROPORT SORTIDA/TORNADA Aeroport de El Prat – Barcelona
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Transports Allotjament i règim
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Begudes
Taxes i propines

 

Comparte en tu

Dia 1: Barcelona-Tòquio
Presentació a l’aeroport de Barcelona dues hores abans de la sortida. Trobada amb la nostra guia. Sortida en vol regular amb destinació Tòquio amb escala a Europa. Nit a bord.

Dia 2: Tòquio
Arribada a l’aeroport de Tòquio on agafarem el nostre transport per dirigir-nos a l’hotel on ens allotjarem. La prefectura de Tòquio es troba gairebé al centre de l’arxipèlag de Japó, a la
part meridional de la regió de Kanto i tocant a l’est amb la prefectura de Chiba. Tòquio, capital del Japó, amb els seus 13 milions d’habitants es confirma la metròpoli amb més habitants del país i una de les majors ciutats del món. La seva història es remunta a 1603 quan Ieyasu Tokugawa va establir el govern feudal (el shogunato) i des de llavors gaudeix d’un pròsper desenvolupament. Tòquio s’identifica com el centre polític, econòmic i cultural del Japó i, d’acord amb la subdivisió administrativa del territori, es divideix en 23 districtes que inclouen 26 ciutats, 5 ciutadelles i 8 poblets. Si l’horari d’arribada ens ho permet, avui prendrem les primeres impressions
d’aquesta gran metròpoli, visitant el barri de Shibuya amb el seu famós encreuament pel
que passen diàriament unes 3000 persones. Podrem pujar a la Torre de Tòquio o
visitar els barris comercials i moderns de Shinjuku i Akihabara. Allotjament a l’hotel.

Dia 3: Tòquio
Esmorzar a l’hotel. En les dates en què visitarem Tòquio ja tindrem obert novament (si res no ho retarda), el mercat més gran de peix del món: El mercat Tsukiji, al qual ens desplaçarem d’hora. Després anirem a Plaça del Palau Imperial amb els ponts de Nijubashi. Ens aproparem al preciós temple Senso-Ji, el més antic de la ciutat al barri de Sumida, el gran fanal és un dels símbols típics de la ciutat. Resta de la tarda lliure a la ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 4: Tòquio-Kamakura-Tòquio
Esmortzar a l’hotel. Kamakura és una petita ciutat costanera esquitxada de temples amb atmosfera
silenciosa que conserva avui dia una herència històrica de gran importància. Els principals temples ens porten al passat, tot passejant pel segle XII, en ple període de Kamakura. Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 5: Tòquio-Nikko-Tòquio
Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem a la prefectura de Tochigi, a la regió de Kanto. La ciutat de Nikko forma part del Patrimoni de la Humanitat. Plena de santuaris i recintes sagrats, visitarem el Mausoleu Tosogu, ens deixarem embriagar per l’encant del pont Shin-kyo i el conjunt de temples Rinno-ji, ens aproparem al llac Chuzenji ,que es va formar quan el volcà Natai va entrar en erupció i va bloquejar el riu. I contemplarem la impressionant cascasa de Kegon de 97 metres d’alçada. Retorn i allotjament a l’hotel.

Dia 6: Tòquio-Hakone-Mont Fuji-Tòquio
Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui veurem un dels símbols de Japó: la muntanya Fuji i el llac Hakone. Arribarem amb tren des de Tòquio fins a l’estació de Odawara, i des d’allà al Parc Nacional de la Muntanya Fuji- Hakone. Hakone es caracteritza pel seu paisatge muntanyenc, les seves fonts termals i els seus múltiples llocs històrics. Inclou un passi per visitar tot el parc natural amb les vistes al Mont Fuji reflectits sobre el llac Ashi. Inclou tots els transports necessaris: autobús, telefèric, vaixell, tren de muntanya, etc. Retorn i allotjament a l’hotel.

** La zona de Hakone té un clima imprevisible i si plou o està molt ennuvolat, la visita es
pot canviar de dia en funció de la previsió del clima o fins i tot cancel·lar **

Dia 7: Tòquio-Nagoya
Esmorzar a l’hotel. Sortida de Tòquio en direcció Nagoya i continuació fins Nakatsugawa. Allà
agafarem el bus fins a Magome on podrem iniciar el trekking senzill amb un sender molt ben senyalitzat. Magome està connectada per bus amb l’estació de tren JR Nakatsugawa Station i és una ciutat a la Vall del Kiso que servia als viatgers de la ruta Nakasendo en el seu camí de Kyoto a Tòquio durant l’època Edo. Tsumago és coneguda com a ciutat millor preservada al Japó. Tsumago també recrea l’atmosfera mantenint els allotjaments originals, Honjin i Wakihonjin. Retorn a Nagoya per dormir.

Dia 8: Nagoya-Takayama
Esmorzar a l’hotel. Sortida del tren cap a Takayama. Arribada, deixem l’equipatge a l’hotel i sortida
cap al poblet Hida Nosato, que ens permetrà fer-nos una idea de com era la vida als Alps japonesos fa segles. Tampoc ens perdrem la visita al carrer Kamisannomachi, on serem transportats a l’època medieval i dels samurais. Allotjament en un riokan tradicional (habitacions quàdruples) on degustarem un sopar kaiseki. Allotjament.

Dia 9: Takayama-Shirakawago-Takayama
Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem Shirakawago, Patrimoni de la Humanitat, per les seves famoses granges gassho-zukuri situades als Alps japonesos. És un poble petit que conserva els seus aspectes tradicionals amb les seves granges i teulades de palla, dissenyats per aguantar les fortes nevades de l’hivern. Retorn amb autobús a Takayama. A la tarda també visitarem el barri Furuimachi-nami, a la vora del riu Miyagawa, en què es poden contemplar interessants habitatges del període Edo i antigues botigues de sake. Allotjament.

Dia 10: Takayama-Kanazawa
Esmorzar. Abans de prendre el tren cap a Kanazawa, farem una visita al mercat de Takayama. Seguidament, sortida en tren cap a Kanazawa. Anomenada la Kyoto del Nord, Kanazawa té un dels tres millors i més bells jardins del Japó. Visitarem, els jardins Kenrouken, i el barri de Nagamachi, amb els seus carrers estrets i les seves cases edificades en l’època samurai. Es pot visitar opcionalment la casa de la família Nombra, que recrea part de la vida d’un samurai. Allotjament.

Dia 11: Kanazawa-Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Sortida a la tarda en tren destinació Kyoto. L’antiga capital del Japó durant
gairebé 1.000 anys, i, gràcies a això, dipositària de l’art, cultura i la llarga tradició del Japó. Kyoto bé mereix una visita. Ve a ser la Florència del Japó, i com la famosa ciutat italiana, dóna per a molt i més. Visites a la ciutat i allotjament.

Dia 12: Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Avui descobrim Kyoto. Visitarem el Castell Nijo-jo, el
Temple Kinkaku-ji anomenat Pavelló d’Or, el bosc de bambú a Arashiyama, el Temple
Kiyomizu Dera i el Santuari Heian. A la tarda assistirem a una cerimònia del te tradicional de
la mà d’un professional o una maiko. Allotjament a l’hotel.

Dia 13: Kyoto-Nara-Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida cap a Nara. Abans d’arribar, farem una parada per visitar el Santuari Fushimi Inari, un dels més emblemàtics i fotogènics del país per seus milers de Toris. Arribada a Nara i visita de la primera capital imperial del Japó, Patrimoni de la Humanitat. Bressol de la cultura japonesa, va ser capital imperial durant el període d’Hara (del 710 al 784 d.C.), quan el budisme s’implantà amb força, es van cosntruir temples a tot el país. A Nara es troba l’edifici de fusta més gran del món: el temple Todaiji que alberga el Daibutsu, la major estàtua realitzada en bronze de Buda. Visitarem el temple sintoísta de Kasuga, un dels més famosos de Japó, amb 1.800 llums de pedra i 1.000 fanals suspesos. També veurem el parc dels cérvols. Retorn a Kyoto i allotjament a l’hotel.

Dia 14: Kyoto-Hiroshima-Miyajima-Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Descobrim Hiroshima i Miyajima. Des Kyoto amb tren bala, anirem i tornarem el
mateix dia. A Hiroshima visitarem el Parc de la Pau, que conté l’edifici memorial i la famosa cúpula. També ens aproparem al museu commemoratiu de la pau d’Hiroshima. Continuació fins a Miyajima on trobem la cèlebre torii (porta) flotant. Les cases de l’illa estan construïdes sobre pilons de
fusta, ja que el nivell de l’aigua canvia molt en funció de les marees. Una de les curiositats de l’illa és que no hi ha hospitals de maternitat, ni cementiris, ja que no està permès néixer ni morir en aquesta illa, ja que és sagrada. Retorn a Kyoto i allotjament a l’hotel.

Dia 15: Kyoto-Osaka
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a la ciutat per passejar al nostre aire i recórrer la ciutat: El passeig de la filosofia, la Torre de Kyoto, etc. A la tarda, ens dirigirem cap a Osaka, la segona ciutat més gran del Japó. Allotjament.

Dia 16: Osaka
Esmorzar a l’hotel. Dia de visites en aquesta energètica població que amb sumi cultura única, ens oferirà la imatge d’una moderna ciutat, que va passar de ser un gran Mercat, a una ciutat pròspera plena de restaurants i cafeteries. A Osaka, històricament la flama ‘La cuina del Món’, ja que és el Lloc de naixement de molts plats populars fets amb farina com el Takoyaki. Gaudirem también de super gastronomia. Allotjament.

Dia 17:Osaka-Koyasan
Esmorzar a l’hotel. Sortida des d’Osaka per desplaçar-nos a la zona budista shingon del Japó, la més important: la muntanya Koya on tindrem l’oportunitat d’allotjar-se en un temple budista provant el seu menjar vegetarià i gaudint de la natura d’aquesta zona. Passejar pel carrer Odawara, provar el yakimochi, creuar la gran porta d’entrada a la muntanya Koya, la porta Daimon de 25 metres d’alçada i declarada patrimoni mundial, seran algunes de les activitats que realitzarem a la zona. allotjament en un temple budista. Menjar vegetarià. Allotjament.

Dia 18: Koyasan-Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Sortida amb tren destinació l’aeroport d’Osaka Kansai. Sortida en vol amb
destinació a la nostra ciutat d’origen. Arribada la mateixa nit i Sayonara!

Comparte en tu

Price:4.935 

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]

  Main
  SMSWhatsAppMessengerTelegram