TURQUIA

Sortida 24 de Juliol del 2021 - 9 dies
 • pexels-taryn-elliott-4651967
 • pexels-taryn-elliott-4652004
 • pexels-meru-bi-7317560
 • pexels-meru-bi-7317525
 • pexels-meru-bi-7314475
 • pexels-meru-bi-7314474
 • pexels-meru-bi-6161664
 • pexels-alex-azabache-3214994

VIATGE EN GRUP A TURQUIA

Una terra històrica amb una de les millors gastronomies del món. Gran varietat de paisatges, platges i muntanyes, i la magnífica ciutat d’Istanbul.

Submergeix-te en la cultura turca de la mà de la seva gent, extremadament social i amable, que ofereixen tota mena d’informació sobre qualsevol tema.

Una altra manera de descobrir la seva cultura és a través de les delicioses especialitats culinàries turques.  Llençat a tastar les verdures agries amb oli d’oliva, els picants kebabs i tantes altres delícies dolces, com el baklava, per a postres, acompanyades del seu famós te çay .

A més a més, en el nostre itinerari tindràs organitzada una visita a la Capadòcia, lloc famós en el món sencer per fer vols amb globus. Aquí t’esperen veritables paisatges de pel·lícula creats fa uns 30 milions d’anys, miradors d’infart, esglésies rupestres que encara conserven els seus frescos, gent amable i capvespres trets d’un altre planeta.

 

ELS NOSTRES PREUS INCLOUEN

 • Vols de línia regular de Turkish Airlines (inclou la facturació d’una peça d’equipatge per passatger).
 • Guia acompanyant de parla hispana des de / fins l’aeroport de Barcelona.
 • Recorregut en autocar amb guia de parla hispana.
 • 8 nits d’allotjament en hotels 4* / 5*.
 • 8 esmorzars, 7 dinars i 8 sopars (begudes no incloses).
 • Visites i entrades: Istanbul amb entrada a Santa Sofia, la Mesquita Blava, el Palau de Topkapi, la Mesquita de Solimà el Magnífic, la Banya d’Oro, Café de Pierre Lotti, església de Sant Salvador de Chora, Mesquita de Rüstem Pacha, el Gran Basar i el creuer pel Bòsfor, mausoleu d’Ataturk, Ozkonak, taller de catifes i kilims, capelles de Göreme, taller de pedres precioses, Konya, Kervansaray, Mausoleu de Mevlana, Pamukkale, Hieràpolis, Efes, Casa de la Verge Maria i taller de productes de pell.
 • Sorpresa a destí.
 • Rutaseguro Premium.

HOTELS PREVISTS O SIMILARS (Categoria 4*/5*)

ISTANBUL (3 nits) 4* Grand Yavuz
ANKARA (1 nit) 4* Anadolu Downtown / Limak Ambassador / Alba Ankara
CAPADÒCIA (2 nits) 4* Sup Kapadokya Lodge

5* Dinler Urgup / Perissia

PAMUKKALE (1 nit) 5* Colossea / Hierapark / Richmond Thermal
ÀREA D’ESMIRNA (1 nit) 4* Ontur Izmir / Richmond Ephesus

NO INCLOUEN

 • Extres als hotels.
 • Begudes en els menjars.
 • Qualsevol servei no detallat amb anterioritat.
 • Propines

 

Suplement habitació individual 285€
Grup de 20 persones:+30€ pp
Grups de 15 persones: +86€ pp
Taxes Aèries 195€

 

Comparte en tu
DIA 1. BARCELONA – ISTANBUL

Trobada amb el guia acompanyant de Transrutas a l’aeroport de Barcelona i sortida en vol directe de línia regular de Turkish Airlines amb destinació ISTANBUL. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2. ISTANBUL

Esmorzar. Visita de la ciutat antiga amb la plaça de l’Hipòdrom, la Mesquita Blava (entrada) i Santa Sofia (entrada), culminació de l’art bizantí. Dinar. Posteriorment, visita del Palau de Topkapi, residència dels sultans otomans durant quatre segles i la Mesquita de Solimà el Magnífic (entrada), obra mestra de l’arquitecte Sinan, reflex de l’esplendor dels otomans. Sopar i allotjament.

DIA 3. ISTANBUL

Esmorzar. Recorregut per la riba de la Banya d’Or fins a la Mesquita d’Eyüp, que destaca pels seus esvelts minarets. Continuació cap al cim del turó per contemplar una esplèndida panoràmica del Corn d’Or i d’Istanbul des del nostàlgic Cafè de Pedra Lotti, lloc en el qual va residir l’escriptor francès, un enamorat de la ciutat. Continuació cap a la Mesquita de Solimà el Magnífic, obra mestra de l’arquitecte Sinan, reflex de l’esplendor i la glòria dels otomans. Dinar. Continuació cap a l’Església de Sant Salvador de Chora, convertida en l’actualitat en un museu que alberga bells mosaics i frescos bizantins. Durant el trajecte, es veuran part de les muralles de l’antiga ciutat de Constantinoble. Visita a la Mesquita de Rüstem Pacha, considerada la mesquita petita més bella de la ciutat, l’única en la qual l’arquitecte Sinan va recobrir totes les superfícies amb belles i valuoses rajoles d’Iznik. Sopar i allotjament.

DIA 4. ISTANBUL – ANKARA

(CREUER PEL BÒSFOR)

Esmorzar. Sortida cap al Gran Basar per veure les més de 4.500 botigues, restaurants i tallers d’artesania local. Posteriorment, trasllat al port per embarcar en el Creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix el Mar Negre amb el Mar Màrmara. Des del vaixell podrem admirar el Palau de Dolmabahçe, la Mesquita i el barri bohemi de Ortakoy, les Fortaleses de Rumèlia i Anatòlia, el Palau de Beylerbeyi i les típiques cases de fusta “yali”. Dinar i sortida per carretera cap a ANKARA. Sopar i allotjament.

DIA 5. ANKARA – CAPADÒCIA

Esmorzar. Pel matí, visita al Mausoleu d’Atatürk, fundador de la República Turca. Posteriorment, recorregut cap al Llac Salat, el segon més gran del país. Dinar en ruta i arribada a CAPADÒCIA tot recorrent la Vall de Güyercinlik, amb visita panoràmica en ruta del castell d’Uçhisar, situat a la part alta d’un promontori de roca volcànica, perforat per túnels i finestres. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6. CAPADÒCIA

Esmorzar. Recorregut per aquesta regió de paisatges naturals barreja dels capricis naturals i de l’art humà. Visita de la ciutat subterrània d’Orzkonak (o una altra similar), construïda per la comunitat cristiana per protegir-se dels atacs àrabs. Parada en un taller de catifes i kilims. Dinar. Continuació amb la visita als monestirs i capelles de Göreme, excavats a les roques i decorats amb frescos i a un taller d’artesans de pedres típiques i joies de la regió. Sopar i allotjament.

Per a aquest dia s’ha previst oferir, a mode de sorpresa i ja inclòs en el preu, la Cerimònia dels Dervixos: la cerimònia Sema, inclosa en el llistat del Patrimoni Immaterial de la Humanitat, simbolitza el viatge místic de l’ascens espiritual de l’home a través de l’amor, abandona el seu ego, troba la veritat i arriba a la perfecció.

DIA 7. CAPADÒCIA – PAMUKKALE (KONYA)

Esmorzar. Pel matí, sortida cap a Konya, situada al centre de l’àrida estepa d’Anatòlia. En ruta, visitarem una Kervansaray, posada de viatgers i muntures a l’antiga Ruta de la Seda. Dinar. Visita del Mausoleu de Mevlana, poeta persa que va difondre el sufisme i va fundar l’ordre dels “Dervixos Dansaires”. Continuació cap a PAMUKKALE. Sopar i allotjament.

DIA 8. PAMUKKALE – ÀREA D’ESMIRNA (EFES)

Esmorzar. Al matí, visita de Pamukkale, “castell de cotó”, coneguda per les seves cascades calcàries petrificades formades per la calç continguda en l’aigua de les fonts termals. Visita de la Hieràpolis, ciutat balneària romana edificada damunt de les cascades que posseeix la major necròpoli del món. Continuació cap a Efes, la ciutat clàssica millor conservada a l’est de la Mediterrània on destaquen la Biblioteca de Cels, el Temple d’Adrià i el Teatre. Dinar. Posteriorment, visita de la casa de la Verge Maria i parada en un taller de productes elaborats amb pell. Continuació cap a l’ÀREA D’ESMIRNA. Sopar i allotjament.

DIA 9. ÀREA D’ESMIRNA – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Esmirna per sortir en vol de tornada de Turkish Airlines, via Istanbul. Arribada i final del viatge.

Comparte en tu

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]

  Main
  SMSWhatsAppMessengerTelegram