PERÚ

Sortides regulars - 9 dies / 7 nit
Category:

Sortides diàries tot l’any. 

Un viatge on podràs recorre Lima, Cuzco y el Machu Picchu. Descobriràs la cultura, història inca, la bellesa natural d’aquest país tan excepcional, la seva gent i les seves tradicions. Enmig d’aquestes vivències, el Perú convida a descobrir-se. Nits a Lima, Cuzco, Valle Sagrado, Aguas Calientes.

SERVEIS INCLOSOS

• Avió línia regular classe turista.
• Vols domèstics.
• Tren *Peru *Rail *Expedition.
• 7 o 8 nits als hotels previstos o similars.
• 7 esmorzar, 2 dinar i 1 sopar (begudes no incloses).
• Trasllats i visites segons itinerari en servei regular compartit.
• Visites (9 i 10 dies): Lima, *Cuzco, *Sacsayhuaman, Vall Sagrada (*Chinchero, *Moray i *Ollantaytambo) i *Machu *Picchu.
• Visites addicionals (10 dies): sobrevol Línies de *Nazca.
• Guies locals bilingües. • Segur d’assistència en viatge.
Comparte en tu
1. CIUTAT D’ORIGEN – LIMA
Sortida en vol amb destinació a LLIMA. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.
2. LLIMA
Esmorzar. Al matí, visita de la ciutat. Començarem el recorregut al Parc de l’Amor en *Miraflores, amb una espectacular vista de l’Oceà Pacífic. Continuarem amb una visita panoràmica de la *Huaca *Pucllana, centro cerimonial de la cultura de Lima. Admirarem la *Huaca *Huallamarca, antic *adoratorio *pre-inca i seguirem fins a la Plaça d’Armes, on es troba el Palau de Govern i el Palau Municipal. Posteriorment visitarem la Catedral (dissabte a la tarda i diumenge al matí, tancada) i caminarem fins al Convent de Santo Domingo, els passadissos del qual van ser transitats per Sant Martí de Porras i Santa Rosa de Lima en el segle XVII i on, actualment, es troben les seves restes. Allotjament.
3. LLIMA – *CUZCO
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a sortir en vol amb destinació *CUZCO, situada a 3.400 m. sobre el nivell de la mar. Arribada i trasllat a l’hotel. Demà lliure per a aclimatació. A la tarda, visita de la ciutat, incloent la Catedral, on apreciem les diferents pintures de l’escola *cuzqueña que recullen passatges de la història viscuda durant la conquesta i l’època colonial i el Temple del Sol “*Korikancha”. Allotjament.
4. *CUZCO
Esmorzar i allotjament. Al matí, ascendirem al Parc Arqueològic de *Sacsayhuaman on visitarem *Tambomachay, *Puca *Pucará i la fortalesa de *Sacsayhuaman. Tarda lliure en *Cuzco.
5. *CUZCO – VALL SAGRADA (*CHINCHERO – *MORAY)
Esmorzar. Excursió de dia complet amb dinar inclòs a la Vall Sagrada dels Inques. En ruta visitarem el poble de *Chinchero, el més típic i pintoresc de la vall i famós per les seves dones teixidores. Breu parada en el seu centre tèxtil per a apreciar els teixits i les antigues tècniques Inques per al tint i filat de la *alpaca. Continuació fins a *Moray, amb les seves colossals terrasses concèntriques simulant un gran amfiteatre. Finalment, visitarem *Ollantaytambo i el seu complex arqueològic. Arribada a l’hotel. Allotjament en l’àrea de la VALLE SAGRADA.
6. VALL SAGRADA – *MACHU *PICCHU
Esmorzar. Trasllat a l’estació per a abordar el tren que ens conduirà pel canó del riu *Urubamba, fins als vessants de la Ciutadella Sagrada dels Inques *MACHU *PICCHU. El seu emplaçament, a 2.430 m. d’altitud, juntament amb la frondosa vegetació per la influència de la selva, contribueixen a convertir aquesta jornada en una experiència inoblidable. Visita i dinar. Sopar i allotjament en AGUAS CALIENTES.
7. *MACHU *PICCHU – *CUZCO
Esmorzar. Demà lliure en *Machu *Picchu, per a realitzar una nova visita a la Ciutadella, tenint oportunitat d’ascendir fins al *Intipunku, l’entrada a *Machu *Picchu del Camí Inca, al *Huayna *Picchu o la Muntanya. A la tarda, retorn a *CUZCO. Allotjament.
8. *CUZCO – CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per a sortir en vol de retorn, via Lima. Nit a bord.
9. CIUTAT D’ORIGEN
Arribada i fi del viatge.
Comparte en tu

    Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

    [recaptcha]

    Main
    SMSWhatsAppMessengerTelegram