NOVA YORK

Code: DFVHG
Sortides març, juny, setembre, octubre, novembre, desembre - 7 dies
Category:
 • nova york
 • nova york
 • nova york

Nova York en grup

Nova York en grup! Epicentre de les arts, capital gastronòmica i comercial, marcadora de tendències…Nova York ostenta moltes corones i desplega la seva gran festa per a tothom. Amb una oferta d’oci gairebé infinita, la ciutat que no dorm convida a capbussar-se en ella. Només cal sortir al carrer i deixar-se portar, de dia o de nit.

Nova York és sens dubte una de les ciutats més seductores del món. La Gran Poma ofereix una embriagadora barreja de sales de concerts, restaurants creatius i animada vida nocturna. Encara que això solament és el principi d’un món de possibilitats que engloba alta costura avantguardista, escenaris de Broadway i clubs de jazz oberts de matinada. Tots el somnis es fan realitat a Amèrica. (Lonely Planet).

Dates de sortida:

 • 28 març
 • 12 juny
 • 18 setembre
 • 28 octubre
 • 19 novembre
 • 3 desembre

Què inclou?

Transport
Bitllets d’avió Barcelona / Nova York  / Barcelona directes i trasllats.

Allotjament i règim
5 nits d’allotjament als hotels previstos o similars amb esmorzars.

Excursions i visites
Guia acompanyant des de Barcelona. Trasllats i visites privades, entrades als monuments acordats al programa.

Altres
Taxes aèries i assegurança bàsica.

No inclou
Visat ESTA d’entrada als Estats Units, begudes, despeses personals i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Preu per persona en habitació doble 2.090 €

Suplement individual 930 €

Sortida garantida mínim 8 persones

AEROPORT SORTIDA/TORNADA Aeroport El Prat – Barcelona
HORA DE SORTIDA Dues hores abans de la sortida del vol
INCLÒS
Transports Allotjament i règim
Excursions i visites Altres
NO INCLÒS
Visat
Begudes

¿Necessita més informació? No dubti en contactar-nos AQUÍ

Comparte en tu

Dia 1: Barcelona – Nova York
Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular directe amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, sortida pels voltants amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

Dia 2: Nova York – Baix Manhattan
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el matí amb guia local a visitar el Baix Manhattan. Iniciarem el recorregut baixant per la famosa Cinquena Avinguda fins Flatiron Building i continuarem a sud de la ciutat fins arribar a Wall Street, considerat el centre històric de la zona de negocis i on es troba la borsa més famosa del món. Seguirem el recorregut fins a la Zona Zero per conèixer el nou desenvolupament urbanístic i veure el monument a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre de l’any 2001. Continuarem el nostre recorregut apropant-nos a Battery Park des d’on veurem la cèlebre Estàtua de la Llibertat. Acabarem el matí a One Word Observatory, espectacular Mirador de el nou Word Trade Center. Resta del dia lliure. Allotjament.

Dia 3: Nova York – Bronx – Queens – Brooklyn
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia al Bronx el centre de la cultura Underground de Nova York. Durant el recorregut veurem l’estadi dels New York Yankees, ens aproparem a les mansions Bonnxvile i coneixerem l’entorn on van néixer estils musicals com el hip-hop i el rap. Continuarem fins al barri de Queens, l’epicentre del jazz durant la dècada dels 40 on residien famosos com Louis Amstrong, Count Basie i Ella Fitzgerald. Durant el recorregut veurem l’estadi de beisbol dels Mets, el Centre Nacional de Tennis i el famós parc de Flushing Meadows. Finalment arribarem al districte més famós de la ciutat Brooklyn. Durant la nostra visita recorrerem la barri de la comunitat jueva ortodoxa i ens acostarem a la cultura afroamericana, una de les més distintives de Nova York. Finalitzarem el recorregut a peu de el famós Pont de Brooklyn per admirar l’Skyline de Manhattan. Resta de tarda lliure. Allotjament.

Dia 4: Nova York – Meatpacking – Soho
Esmorzar a l’hotel. Avui recorrerem Nova York en transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de novayorquesos. Agafarem el metro fins arribar a al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies
elevades d’una antiga línia de trens de mercaderies, aquest parc cobreix el traçat de les vies des el Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. A la tarda amb el nostre guia farem un passeig pel barri de Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament. Opcional també per aquest dia visita Washington dia complet suplement 150€.

Dia 5: Nova York – Alt Manhattan – Harlem
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia amb la visita de l’Alt Manhattan, barri situat a nord de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Universitat de Columbia i l’edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon i ens acostarem al Lincoln Center, finalitzarem el recorregut al famós barri d’Harlem, centre de la cultura afro-americana a Nova York, veurem el monument a l’escriptor i activista Frederic Douglas, la magnífica arquitectura de barri, les persianes dels comerços pintades amb imatges de Mandela, Malcom X i Martin Luther King, pintades per Franco the Great, Teatre Apollo on van actuar artistes com Ella Fitzgerald, Tina Turner o Michael Jackson. Per finalitzar la nostra visita assistirem a una missa Gospel. Resta de la tarda lliure. Allotjament.

Dia 6: Nova York – Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Disposarem de temps lliure per descansar a l’hotel, aprofitar per anar de compres per lliure o amb el nostre
acompanyant acudir a algun dels múltiples grans magatzems que hi ha a la ciutat per a efectuar les últimes compres. A una hora prèviament concertada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a casa. Nit a bord.

Dia 7: Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

Comparte en tu

Price:2.090 

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]