MERCATS NAVIDENCS

Sortida: 04 desembre 2022 - 5 dies

MERCATS NAVIDENCS

04 de desembre 2022 (dimecres) – 5 dies

 Preu per persona: 1525 € – Grup en base a 25 persones

 • Amb 15 Participants: 1645
 • Amb 20 Participants: 1580
 • Amb 25 Participants 1525

*Sortida Garantitzada amb 15 participants

Suplements:

Habitació Individual 210 €

 

INCLÒS

Bitllet d’avió amb vueling BCN BSL STT BCN amb taxes i seient assignat (tarifa a 28 març 2022)
Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
Guia acompanyant tot el viatge
4 noches a Estrasburg hotel Hilton 4* o similar en centre o prop del centre
4 esmorzars i 4 sopars i aigua en gerra inclosa
Totes les visites indicades en el programa amb el nostre guia i guia local a Satisfer i Estrasburg
Segur de viatge

NO INCLÒS

Cap servei que no hagi estat clarament especificat en l’itinerari
Despeses extres als hotels

 

Hotels Previstos

Ibis Styles/novotel

Condicions Operativa i Pagaments
– Cada reserva es passarà a Travel.land en el moment de realitzar-se, amb nom complet, data naixement, número de dni, data caducitat del dni
– Setmanalment anirem informant de situació de vendes per circuit
– 1r reléase 05 de maig, segons situació decidiu seguir o no

Pagaments
14 de maig 200 € x persona
14 de juny 400 € x persona
28 de juny resta import

Despeses D’Anul·lació
A l’emissió del bitllet 100% de gastos
Serveis terrestres:
Sense despeses fins a 14 maig
De 60 a 35 dies 25%
Amb menys de 34 dies abans 100%

Comparte en tu

Dia 1.- Barcelona – Basel – Strasbourg

Sortida amb avió, vol directe a Basel, canviarem l’avió per l’autocar. Entrarem a la ciutat de Basilea per a realitzar la visita del mercat nadalenc d’aquesta ciutat, es troba entre les places de Barfüsserplatz i Münsterplatz i és considerat un dels més bonics de Suïssa. Seguirem camí fins al nostre hotel situat a la ciutat d’Estrasburg Sopar i allotjament.

Dia 2.- Obernai – Estrasburgo

Desdejuni i sortida a primera hora en direccion a Obernai, una altra de les ciutats més boniques d’aquesta regió, té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com a gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més importants d’Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Tornarem a Estrasburg per a gaudir la resta del dia de la Capital d’Alsàcia. Esmorzar. A la tarda visita d’Estrasburg, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des de 1570 se celebra en la Plaça de la Catedral, i es va convertir en el mercat més antic de França. El poble sencer s’il·lumina durant tota la temporada festiva. A més dels tradicionals punts de venda, compta amb nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartitos en 11 centres és un dels majors mercats de Nadal a Europa. Sopar i allotjament.

Dia 3.- Estrasburgo – Eguisheim – Colmar- Estrasburgo

Desdejuni. Sortida en autocar cap al sud, Al matí visitarem la ciutat de Eguisheim, considerat un dels pobles més bonics d’Europa, i en el qual els mateixos Estudis Disney es van inspirar per a crear la vila de Bella en la pel·lícula “La Bella i la Bèstia” és possiblement el poble més pintoresc de tots, de veritable conte, com si s’hagués quedat atrapat en el temps amb el seu traçat i arquitectura medieval. El seu petit centre històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cadascú més bonica que l’anterior. En el centre, en la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, és on es munta el seu Mercat de Nadal entre llums i adorns que ho cobreixen tot, continuarem fins a Satisfer on realitzarem l’esmorzar, farem una visita guiada, per a descobrir la ciutat millor conservada de l’Alsàcia, amb el seu centre històric per als vianants, amb originals construccions d’estil purament alsacià que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercats ambulants nadalencs abans de tornar al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4.- Estrasburg – Ruta Del Vi i Mercats

Desdejuni. Dedicarem aquest dia a realitzar una de la ruta del vi. Comencem la ruta del vi per Dambach-la-vie, en la qual les carretes de veremar són ara la decoració d’aquesta bella ciutat medieval. La següent parada es farà en Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està exageradament embellida degut en part a les saludables vendes dels cèlebres grands crus de alsacia, especialment el riesling; i Riquewhir, on les vinyes s’estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat, sent el poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosers en cada extrem de les fileres de vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Esmorzar en ruta i abans visitarem una dels cellers de D.O. amb degustació.
Retorn al nostre hotel. Sopar i Allotjament.

Dia 5.- Estrasburgo – Baden Baden – Sttutgart – Barcelona

Desdejuni. Check out. Ens dirigirem a la població alemanya de Baden Baden per a visitar el seu famós mercat nadalenc, situat en el Kurtpark i enfront del Casino de la ciutat. Continuarem fins a Sttutgart. Esmorzar en ruta i arribada a l’aeroport, tràmits d’embarcament i vol de retorn a la nostra ciutat. Arribada i FI DEL VIATGE

 

 

Comparte en tu

Price:1.525 

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]

  Main
  SMSWhatsAppMessengerTelegram