JORDÀNIA

Code: DFVHG
Sortida 28 març - 8 dies
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup
 • Jordània en grup

Coneix Jordània

A la cruïlla de la història durant més de 2000 anys, el regne de Jordània atresora antiquíssims monuments i un espectacular paisatge desèrtic. Descobreix Jordània! (Lonely Planet). L’antic atractiu de Jordània ha acollit visitants des que les caravanes de camells recorrien la llegendària carretera del Rei carregades d’encens i espècies. Mercaders nabateus, legionaris romans, exèrcits musulmans i fervents creuats han travessat aquesta terra deixant al seu pas monuments espectaculars. Per les seves reduïdes dimensions i gran diversitat, Jordània recompensa fins i tot les visites més curtes amb punts d’interès i activitats de categoria. A més dels seus molts altres monuments històrics i bíblics, sempre espectaculars, el país ofereix fantàstics paisatges desèrtics, un mar salat en el punt més baix del planeta, terres de l’interior sembrades de flors primaverals i llogarets que conserven les tradicions del passat. Petra, l’antiga ciutat nabatea, és la joia de la corona entre les nombroses riqueses del país.

La tolerància és indispensable per acollir infinites onades de visitants, i Jordània ha conreat al màxim aquesta virtut, absorbint en els últims temps centenars de milers de refugiats de Palestina i l’Iraq, a més d’acomodar un creixent nombre de turistes sovint insensibles davant els valors conservadors jordans.

Què inclou?

– Bitllet d’avió anada i volta en línia regular des de Barcelona i Madrid
– Trasllats d’entrada i sortida
– Guia de parla castellana durant tot el recorregut
– Transport en minivan/autocar amb aire condicionat+ cotxe 4×4 en Wadi Rum
– Hotels de categoria 4* o 5+ 01 nit en el campament de luxe.
– Entrades als monuments esmentats en l’itinerari.
– Règim de mitja pensió: 7 desdejunis / 7 sopars
– Assegurança de viatges bàsica. (Pregunta’ns per l’assegurança COVID)

No inclou
Cost de visat (pagament directe a l’arribada), extres personals, begudes i propines.
*Visat per a 5 passatgers junts en el mateix vol tindran el visat gratuït.

Hotels previstos o similars

Comparte en tu

DIA 1 / ESPANYA – AMMAN
Sortida des de Barcelona o Madrid en vol de Royal Jordana amb destinació a Amman. Servei de servei d’àpats a bord. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 2 / AMMAN – JERASH – AJLUN – AMMAN
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de la Decápolis. Jerash es troba al nord d’Amman, aproximadament una hora de distància per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc de Triomf, la plaça ovalada, el card, la columnata, el temple d’Afrodita i finalitzant, el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Després visitarem el Castell de Ajloun, fortalesa construïda en 1185 i reconstruït més tard en el segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una bella vista. En finalitzar la visita, Retorn a Amman. Acomodacion a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3 / AMMAN – CASTELLS DEL DESERT – MAR MORT
Esmorzar a l’hotel. Sortida per a visitar alguns dels més representatius castells del desert, construïts en entre els segles VII i XI. Una vegada finalitzada la visita, trasllat a la zona de la Mar Morta, el punt més baix en la terra amb 400 metres per sota del nivell de la mar. Possibilitat de bany. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4 / MAR MORTA – MADABA – MUNTANYA NEBO – PETRA
Esmorzar i sortida per a visitar l’Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuació cap a la Muntanya Nebo per a admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordán i de la Mar Morta des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisès i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Continuació cap a Petra petita. Parada. Acomodació a l’hotel. Sopar i Allotjament.

DIA 5 / PETRA
Esmorzar. Dia complet de visita de la ciutat rosa, capital dels Nabateos i una de les 7 les meravelles del món. És un recorregut per uns congostos impressionants que ens condueix fins al tresor és sens dubte el millor atractiu de la ciutat monument. També la resta dels vestigis de Petra. Esmorzar lliure. A la tarda, parada en el centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6 / PETRA – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Wadi Rum. Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es realitza en cotxes 4 x 4, conduïts per beduïns, consisteix en una petita incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. En el nostre passeig observarem les meravelles que ha fet la naturalesa, amb les roques i la sorra. Sopar i allotjament en el campament.

DIA 7 / WADI RUM – AMMAN
Esmorzar i trasllat a Amman. Arribada i dia lliure en la capital jordana. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8 / AMMAN – ESPANYA
Emorzar  i trasllat a l’aeroport per al vol de retorn a Espanya. Arribada i FI DE VIATGE.

 

Comparte en tu

Price:1.470 

  Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

  [recaptcha]

  Main
  SMSWhatsAppMessengerTelegram