GEORGIA

Sortides regulars - 8 dies
Category:

Amb una cultura rica, meravelles arquitectòniques i paisatges subyugantes, Geòrgia és un tresor de la regió del Caucas que espera ser descobert.

Una història complexa ha dotat a Geòrgia d’una mescla d’influències culturals i un meravellós patrimoni d’art i arquitectura: des de ciutats rupestres fins als llenços inimitables de Pirosmani. Però aquest és també un país que pugna per trobar lloc en el món occidental del s. XXI, amb cridaners edificis i serveis per als turistes que formen una part rellevant del seu futur. (Lonly Planet)

INCLOU

– Vols (facturació equipatge).
– Trasllats i guia de parla hispana.
– 7 nits en hotels (segons elecció).
– 7 esmorzar, 1 dinar campestre i 2 sopars.
– Visites: banys de sofre, museu d’història i panoràmica de Tbilissi, Monestir
de *Bodbe, *Gremi, degustació del vi georgià, Catedral de *Svetitsjoveli, del
Monestir de *Jvari, complex arquitectònic de *Ananuri, dipòsit d’aigua de *Jinvaly,
Església de la Trinitat, Catedral de *Bagrati, Monestir de la Verge en *Gelati i
cova de Prometeu.
– Segur d’assistència en viatge (COVID-19).

SORTIDA (divendres)

Maig: 15
Juny: 5, 19
Juliol: 3, 17, 31
Agost: 21
Setembre: 4,18
Octubre: 2,16

Comparte en tu
1. CIUTAT D’ORIGEN – TBILISSI
Sortida en vol de línia regular amb destinació TBILISSI, capital de Geòrgia. Arribada i
trasllat a l’hotel. Allotjament.
2. TBILISSI
Esmorzar. Visita panoràmica de Tbilissi, amb els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres de l’arquitectura moderna. Veurem els principals llocs d’interès, així com, l’antiga Fortalesa de Narikala i visitarem els històrics banys de sofre, d’on procedeix el nom de la capital i el museu d’història. Allotjament.
3. TBILISSI – TELAVI (SIGNAGI)
Esmorzar. Sortida cap a la regió de Kajetia, el bressol del vi on es troba Signagi, la “ciutat de l’amor”, amb la seva sorprenent muralla i les seves petites cases de fusta. Visita al Monestir de Bodbe (segle XI) amb el seu bell jardí i esmorzar campestre en un poble local, on coneixerem la vida dels pagesos i degustarem els seus deliciosos plats casolans. A continuació, visitarem el Gremi, monument arquitectònic del segle XVI, i un celler típic on degustarem el vi georgià elaborat en tenalles de ceràmica. Arribada a TELAVI i allotjament.
4. TELAVI – GUDAURI (MTSJETA)
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat-museu Mtsjeta, seu de l’Església ortodoxa i apostòlica georgiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de la Catedral de *Svetitsjoveli i del Monestir de *Jvari (s. VI – VII). A continuació, sortida cap al nord a través de la carretera militar de Geòrgia, amb impressionants vistes de les magnífiques muntanyes del Caucas. En ruta, parada per a visitar el complex arquitectònic de *Ananuri i el dipòsit d’aigua de *Jinvaly, de sorprenent bellesa. Arribada a *GUDAURI, la famosa estació d’esquí situada a 2000 metres sobre el nivell de la mar. Sopar i allotjament.

5. *GUDAURI (*STEPANTSMINDA) Esmorzar. Sortida cap a *Kazbegi seguint la carretera al llarg del riu *Térek. Parada i recorregut a peu* fins a arribar a *Guergueti i visitar l’Església de la Trinitat, situada a *2170m sobre el nivell de la mar (1,5 hores de pujada i 3 hores de baixada). Si el temps ho permet, possibilitat de poder veure un dels glacers mes grans del Caucas, *Kazbegui (*5047m). Retorn a peu a *Kazbegui on un mestre local ens explicarà sobre la “*Teka”, productes artesanals i on podrem degustar els dolços tradicionals “*murabba”. Si les condicions climatològiques i la carretera ho permeten, visitarem la Gola de *Dariali on es troba l’Església d’Arcàngels, situada a la frontera amb Rússia. A la tarda, retorn a *Gudauri. Sopar i allotjament.
6. *GUDAURI – *KUTAISI (*GORI-*UPLISTSIJE)
Esmorzar. Sortida cap a *Gori, ciutat natal del famós líder soviètic José Stalin i parada prop del seu museu per a fer fotos. Arribada a la ciutat rupestre de *Uplistsije, un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia i punt clau de la famosa Ruta de la Seda per la seva posició estratègica. A continuació sortida cap a la terra del famós *vellocino d’or, a l’oest de Geòrgia, fins a arribar a *KUTAISI. Allotjament.
7. *KUTAISI – TBILISSI (*GELATI – COVA PROMETO)
Esmorzar. Visita de l’espectacular Catedral de *Bagrati, obra mestra de l’arquitectura medieval georgiana i de l’impressionant Monestir de la Verge en *Gelati, amb els seus bells frescos de mosaic. A continuació sortida per a visitar la cova de Prometeu amb les seves impressionants estalactites i estalagmites, cascades petrificades, perles de les cavernes i llacs subterranis, que s’han mantingut durant mil·lennis d’anys. Retorn a TBILISSI. Allotjament.
8. TBILISSI – CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar (subjecte a l’horari de sortida). A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per a sortir en vol de retorn. Arribada i fi del viatge.
Comparte en tu

Price:1.225 

    Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

    [recaptcha]

    Main
    SMSWhatsAppMessengerTelegram