DESERT D’ORIENT EN FAMÍLIA

29 desembre 2021 - 5 dies

CONGUEM ELS REIS MAGS!

Regala als petits de la casa l’aventura més emocionant, una que recordaran la resta de la seva vida. Anem al desert de Tunísia a conèixer els reis mags! Però no només això, sinó que hem organitzat tot el viatge perquè els protagonistes de la nostra aventura se sentin com si estiguessin dins d’una pel·lícula d’Indiana Jones.

Tot començarà rebent una carta a casa on ens comunicaran que els Reis Mags estaven acampant al desert de camí a Espanya quan van patir una tempesta de sorra molt forta. Com a conseqüència, un dels seus camells, l’Alfred, que carregava alguna de les pertinences dels Reis Mags, es va espantar i se’n va anar corrents. Sense l’Alfred ni els elements que carretejava, SSMM veuran impossible continuar el seu trajecte i necessitaran l’ajuda dels nens més valents per recuperar-los. Considerant la velocitat amb la qual el camell va fugir, tindran la sospita que algun dels objectes podria haver caigut i haver-se perdut pel camí.

Per això, a Betravel hem reunit els millors aventurers per posar rumb al desert de Tunísia i salvar el Nadal. Comencem l’aventura!

 

INCLOU:

• Vols amb maleta facurada.
• Trasllats.
• Recorregut en autocar i guia de parla hispana.
• 4 nits en hotels de categoria seleccionada.
• Esmorzars i dinars.
• Visites amb entrades incloses
• Assegurança d’assistència en viatge (COVID-19).
• Taxes d’aeroport 95€

 

PREUS PER HOTEL:

Preu per persona en doble: – Hotel Djerba Plaza/Vincci Helios: 1.350€
– Suplement Hotel Radison Blu: 195 €
Preu per persona en triple: – Hotel Djerba Plaza/Vincci Helios: 1.305€
– Suplement Hotel Radison Blu: 164 €
Preu per nen/a compartint amb dos adults: – Hotel Djerba Plaza/Vincci Helios: 1.225€
– Hotel Radison Blu: 115€
Preu per segon nen/a – Hotel Djerba Plaza/Vincci Helios: 1.265€
– Hotel Radison Blu: 105 €
Preu por persona individual: – Hotel Djerba Plaza/Vincci Helios: 1.464€
– Hotel Radison Blu: 181€
Comparte en tu

29 Dec 21 –  Barcelona / Illa de Djerba

Vol directe.
Presentació a l’aeroport de Barcelona a l’hora prèviament indicada. Rebuda del grup per part dels acompanyants del viatge. Breu espectacle d’un mag dedicat als nens. Rebreu un kit d’exploradors per als nens i les últimes instruccions del viatge per adults . Embarcament en el vol especial directe a l’illa de Djerba. Durada del vol gairebé 02 hores. Arribada, tràmits de passaports i trasllat a l’hotel. Acomodació a les habitacions i breu temps lliure. Sortida cap a la medina de l’illa per a un passeig pel “zoco” d’artesania i on trobem la primera pista que hauran de seguir els nens.  Retorn a l’hotel y sopar. Allotjament.

30 Dec 21 – Djerba / Matmata / Douz

Esmorzar al bufet de l’hotel. Sortida en autocar cap a Matmata. Visita de les cases troglodites. Activitat participativa amb nens i adults, continuant la gimcana, utilitzant el kit d’explorador. Visita del lloc on es van rodar diverses pel·lícules de Star Wars. Dinar. Sortida cap al desert de Douz. Arribada i passeig a camell per a tots (adults i nens). I finalment… trobem els reis mags al desert! Hi haurà una trobada amb els nens i els pares  i ens lliuraran el diploma d'”ajudant real oficial” de SSMM. Nosaltres els hi donarem de primera mà la carta de desitjos. Aquest any segur que no es deixen res. 😉 Acomodació a l’hotel. Sopar. A l’hora indicada sortida cap a les dunes per a veure les estrelles (voluntari). Allotjament.

31 Dec 21 – Douz / Medenine / Illa de Djerba

Esmorzar. Excursió per veure la sortida del sol en el desert (voluntari). Sortida cap a la ruta dels Ksour, que són graners per a l’ús d’una o més tribus barbers, i tenen vocació defensiva. Comencem la ruta a Medenine, la ciutat més gran del sud-est de Tunísia, i visitarem la resta de Ksour. Després de dinar, sortirem a l’illa de Djerba. Arribada a l’hotel. Temps lliure. Sopar de gala de Cap d’Any en el restaurant de l’hotel. Allotjament.

01 Gen 22 – Illa  Djerba

Esmorzar i matí lliure per a activitats a l’hotel. Dinar. Sortida d’excursió per l’illa per a visitar primer Guellela, el poble de la ceràmica. També visitem la sinagoga de Ghriba, la qual té fama per la seva antiguitat i el fet que suposadament conté les restes del Temple de Jerusalem. Última parada a Houmt Essouk, més conegut pel seu “zoco” tradicional i la fortalesa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

02 Gen 22 – Djerba  / Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. A l’hora prevista es farà el trasllat a l’aeroport per agafar vol directe a Barcelona. Arribada i fi del viatge.
Comparte en tu

Price:1.350 

    Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

    [recaptcha]

    Main
    SMSWhatsAppMessengerTelegram