CINQUE TERRE i la LIGÚRIA

Sortida: 7 maig 21 - 6 dies
  • Manarola

Les “cinc terres” (cinque terre) és una de les zones naturals mediterrànies més maques, a Ligúria, situades en la part aquest de la regió amb una longitud d’aproximadament 10 km de costa. Acompanyens a visitar els cinc pobles antics que la componen: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore. Construïts en la faldilla del pujol que penja sobre la costa de la mar.

Cadascun d’aquests pobles tenen característiques urbanes i arquitectòniques molt particulars, a causa del terreny en batussa les cases són edificades sobre les roques, les vies són empedrades amb carrerons estrets i porticats, el terreny és sostingut per enormes roques i farallons que al seu torn serveixen de fortalesa sobre tota la costa.

El preu inclou:
• Sortida i tornada des de la nostre terminal
• Pensió Completa tots els dies (excepte 1 dinar)
• Cinqueterre trasllat de ferri (tiquet de pujada i baixada il·limitada) i tiquet de tren entre les poblacions.
• Excursió en vaixell “Gir delle isole”
• Excursió en vaixell de Portofino i Santa Margharite Ligure des Rapallo
• Visita de les Pedreres de Carrara en vehicles tot terreny
• Totes les excursions incloses

Cobertura despeses cancel.lació: 18€
Suplement habitació individual: 170€

Comparte en tu

Dia 1r.- Manresa – Pignone Dinar, Sopar i Allotjament
Sortida cap a França per recórrer el golf de Lleó fins a la Costa Blava. Creuarem la frontera i arribarem a Itàlia. Dinar en ruta. Arribada i allotjament al nostre hotel a la regió de la Spezia, ja a la zona de l’Emilia-Romagna, dins el territori anomenat com la Cinque Terre. Sopar i allotjament.


Dia 2n Pignone (La Spezia – Cinqueterre) Mitja Pensió amb Sopar
Des de La Spezia, prendrem un ferri que ens permetrà accedir al zona de Cinque Terre, cinc poblacions enclavades a nivell del mar i sota uns penya-segats que les preserven de l’accés per carretera. Amb unes travessies que comuniquen amb les poblacions de Monterosso al Mare, que és la més situada al nord i la primera que visitarem, seguidament Vernazza i aquí agafarem un tren que ens portarà fins Coniglia, una de les 5 poblacions que no es pot accedir per mar, ja que no disposa de costa, finalitzant per les dues poblacions de Manarola i Riomaggiore, totes elles amb un encant celestial, on les acolorides façanes, carrerons estrets i el glamour i bohèmia que es respira, són un lloc de somni que un cop en la vida cal conèixer. La jornada d’avui, disposarem de l’esmorzar no inclòs o opcional, perquè puguem recórrer la Cinqueterre el que ho desitgi de forma independent, ja que disposarem del tiquet del vaixell que ens permet moure’ns durant tot el dia per les travessies que uneixen una i una altra població.


Dia 3r Pignone (Portovenere – “Gir delle isole”) Pensió Completa
Després de l’esmorzar, ens desplaçarem cap a Portovenere, una nova joia amagada en l’anomenat Golf dels Poetes. L’espectacularitat de la jornada s’iniciarà amb l’accés a la població, amb una carretera panoràmica amb unes vistes excepcionals sobre el mar i els seus penya-segats. Arribarem al final de la carretera que finalitza en Portovenere, població declarada Patrimoni Mundial, per trobar una cosina germana de les poblacions de la jornada anterior. El seu passat medieval es fa latent quan es creua el Portal-Torre que condueix al carrer principal, l’Via Capellini. Les reminiscències als poetes que van viure per aquí ens surten al pas en cada racó del poble. Dinar a Restaurant. Des Portovenere realitzarem l’excursió en vaixell del l’excursió “Al voltant de les tres illes” o el que és el mateix “Giro delle isole”. Una travessa de 40 minuts per un arxipèlag per les illes Palmaria, Tino, Tinetto, i diverses grutes. Cadascuna d’aquestes illes tenen la seva història sorprenent, són úniques i contenen una vegetació i una fauna autòctona i única al món.


Dia 4t Pignone (Carrara – Tellaro, Lerici i San Lorenzo) Pensió Completa
Visitarem Carrara, sinònim a marbre associada a aquesta pedra de la qual és molt rica i que va servir a Michel Angelo entre d’altres, per poder realitzar bellíssimes obres d’art. Les pàgines de la seva història s’escriuen al voltant del marbre, on diferents civilitzacions han anat assentant-se en aquest territori per poder extreure de les seves pedreres aquest pedra preciosa. La nostra visita a les càntics, serà mitjançant vehicles jeep que ens serviran per recórrer les pedreres i veure la seva extracció. Aquesta visita serà acompanyada per un conductor-guia. Dinar a Restaurant. A la tarda coneixerem altres pobles de la costa de la Ligúria on mereixen una pausa en el camí, com són Tellaro, Lerici i San Terenzo, on el blau del mar i del cel i l’ocre de les seves façanes, acompanyen les llistes de carrers que passegen pels seus carrerons i contemplen el preciós horitzó.

Dia 5. Pignone (Rapallo, Portofino, Santa Margherite Ligure) COSTA BLAVA Pensió Completa
Avui coneixerem una altra part de la costa italiana que ens sorprendrà. Des Rapallo prendrem una embarcació que ens portarà a Portofino, petit poble de pescadors de la Riviera Italiana, envoltat pel verd del Parc natural regional i de la reserva marina. Submergida en una atmosfera antiga plena de tradicions marineres, ha estat i continua sent enormement apreciada per artistes, personatges famosos i escriptors que li han dedicat diferents obres i elogis. L’església del patró de Portofino, Sant Jordi, construïda al segle XII en el seu interior custodia les relíquies portades pels mariners al seu retorn de les Croades i des de la seva Sagrario es gaudeix d’una magnífica vista. Tornarem a prendre una embarcació fins a Santa Margherita Ligure, una altra perla del Golf de Tigullio, destinació de vacances de la classe burgesa de tot Europa, ha fet des dels orígens una població amb un gran glamour i una gran personalitat. Una gran quantitat d’edificis religiosos i de la noblesa, fan d’aquest racó un lloc sense igual. L’autocar ens recollirà en aquesta població. El dinar haurà estat en restaurant. Prosseguirem la nostra ruta per Gènova. Farem la nit en un hotel de la nostra ruta.


Dia 6. Costa Ligure / Costa Blava – Manresa  – Esmorzar i Dinar
Esmorzar i prendrem el camí de tornada al nostre origen, amb breus parades en ruta i dinar en restaurant.

Comparte en tu

Price:1.000 

    Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

    [recaptcha]

    Main
    SMSWhatsAppMessengerTelegram