CAPADÒCIA I ISTANBUL

Sortides setmanals del 6 d'abril al 22 d'octubre 2021 - 8 dies
Category:
Començarem explorant durant 4 dies la preciosa ciutat d’Estambul, on visitarem el Basar de les Espècies, un dels mercats més antics d’Istanbul, anirem en creuer pel Bòsfor i visitarem la Banya d’Or, d’entre altres.
A continuació agafarém un vol i anrirém a conèixer la preciosa Capadocia durant uns altres quatre dies. Començarem al nostre recorregut amb el passeig per la fascinant vall de Dervent, visitarem la ciutat subterrània de Ozkonak, veurem les famoses “Tres Belleses de *Ürgüpn i la la vall de Zelve d’entra altres excurcions planejades.

SORTIDES:

– 2 d’abril a 22 d’octubre (divendres)
– 6 d’abril a 19 d’octubre (dimarts)

SERVEIS INCLOSOS

• Avió línia regular, Turkish “P”
• Trasllats.
• Recorregut en autocar i guia de parla hispana.
• 7 nits en hotels de categoria seleccionada.
• 7 esmorzars i 3 sopars (begudes no incloses).
• Visites amb entrades incloses: Banya d’or, Mesquita de Soliman, creuer Bòsfor, Basar de les Espècies, Vall de Dervent, Ozkonak, Göreme, panoràmica de Uchisar, Tres Belleses de Rgüp, Ortahisar, Valls de Zelve i de Cavusin.
• Segur d’assistència en viatge (COVID-19).

 

 

Comparte en tu

1. CIUTAT D’ORIGEN – ISTANBUL

Sortida en vol de línia regular amb destinació ISTANBUL. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

2. ISTANBUL

Esmorzar. Al matí, visita a la “Banya d’Or”. Començarem visitant el famós cafè Pierre *Loti que està en el cim del pujol del barri de *Eyup. Temps lliure amb possibilitat de prendre cafè o te. Després ens dirigirem a la Catedral de Sant Jordi. A continuació visitarem la mesquita de *Soliman, on finalitza l’excursió. Tarda lliure. Allotjament.
3. ISTANBUL
Esmorzar. Al matí, sortida en creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix la Mar Negra amb la Mar de Màrmara. A continuació visitarem el Basar de les Espècies, un dels mercats més antics d’Istanbul. Final de l’excursió. Tarda lliure. Allotjament.

4. ISTANBUL

Esmorzar. Dia lliure. Allotjament.

5. ISTANBUL – CAPADÒCIA

Esmorzar. Temps lliure i, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol regular amb destinació Capadòcia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

6. CAPADÒCIA

Esmorzar. Visita de la regió de Capadòcia on va néixer Sant Jordi. Començarem al nostre recorregut amb el passeig per la fascinant vall de *Dervent, conegut com la vall de les “xemeneies de fades”, on la pedra erosionada pel vent i per l’acció de l’aiguavsobre terreny volcànic ha donat llocva un paisatge espectacular format per pics,vcons i obeliscos. A continuació visitarem la ciutat subterrània de *Ozkonak o una altra similar, construïdes per les comunitats cristianes per a protegir-se dels atacs àrabs. Farem una parada en un taller de catifes i *kilims. Prosseguim per a visitar el museu a l’aire lliure de *Göreme, que conserva un
impressionant conjunt d’esglésies, capelles i monestirs excavats en la roca amb frescos del segle XI. A la tarda visita panoràmica del poble de *Uchisar i dels espectaculars paratges volcànics de *Avcilar (dels caçadors) i *Güvercinlik (dels colomars) i admiraran una meravellosa vista panoràmica del castell de *Uçhisar. Farem una parada en un taller artesà de decoració i joies. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. A la nit opcionalment podran assistir a un espectacle de danses folklòriques turques.

7. CAPADÒCIA

Esmorzar. Sortida per a veurem les famoses “Tres Belleses de *Ürgüp”, on es poden veure les formacions rocoses en forma de fong i un panorama de la ciutat de *Ürgüp. A continuació visitarem el petit poble de *Ortahisar. A la tarda visitarem la vall de *Zelve, format per dos canons rocosos, un de color rosa i un altre blanc. A continuació visitarem la vall de *Cavusin, on les cases excavades en la faldilla d’un pujol presenten unes façanes fastuosament decorades, bellesa que roman en el temps. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. A la nit opcionalment podran assistir a una cerimònia (*sema) de *derviches *giróvagos.

8. CAPADÒCIA – CIUTAT D’ORIGEN

Esmorzar (subjecte a l’horari del vol) i a l’hora indicada trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de retorn via Istanbul. Fi dels nostres serveis.
Comparte en tu

    Estàs interessat en aquest viatge? Omple el formulari, indica’ns quin és el teu viatge desitjat, el número de persones i les dates previstes, i et respondrem el més ràpid possible.

    [recaptcha]

    Main
    SMSWhatsAppMessengerTelegram