Showing all 10 results

 • 2.625 

  EL PERÚ MÉS AUTÈNTIC

   Un viatge amb majúscules: Cultura, naturalesa, gastronomia i gent que ens deixarà amb la boca oberta. 

  Comparte en tu
 • 6.200 

  PATAGÒNIA ARGENTINA I IGUASSÚ

  La Patagònia argentina és un paradís natural realment espectacular. Es tracta de la zona més salvatge del país i té una geografia, un paisatge i un clima ideals per als amants dels esports, la naturalesa i l’aventura. Segur que no et penedeixes.

  Comparte en tu
 • 4.990 

  GUATEMALA “POBLES DE L’ALTIPLÀ I MERCATS”

  Amb tot just un 2% del seu territori urbanitzat, no sorprèn que Guatemala reuneixi nombrosos paisatges naturals de somni. Els escassos parcs nacionals són impressionants convida a gaudir d’inoblidables passejos fluvials. La bellesa del llac de Atitlán, orlat de volcans, porta segles captivant als viatgers, mentre que les Verapaces estan perforades per més coves de les que es podrien explorar en tota una vida, i el gorg reproduït en mil postals, Semuc Champey, és una cosa que cal veure per a creure.

  Comparte en tu
 • 971 

  PUNTA CANA

  Punta Cana, destí somiat per molts per ser un lloc paradisíac, amb platges quilomètriques de sorra blanca i aigües cristal·lines. En aquest destí el viatger desconnectarà, gaudir i el millor de tot, coneixerà una destinació que ho té tot. A més, el viatge inclou vol directe, segur de viatge, trasllats de l’aeroport a l’hotel i viceversa i molts avantatges més.

  Comparte en tu
 • 1.153 

  RIVERA MAYA

  Situat en la península de Yucatán, Riviera Maia és una destinació perfecta per a gaudir d’unes vacances en el paradís. En aquest viatge organitzat, a més de descobrir una destinació mexicana única, els viatgers gaudiran de vol directe, trasllats aeroport-hotel-aeroport, segur de viatge i molts avantatges més que faran de les vacances encara més perfectes.

  Comparte en tu
 • 4.950  equador i les illes galápagos

  EQUADOR I LES ILLES GALÁPAGOS

  Encara que sigui petit, Equador posseeix nombroses meravelles: Arquitectura colonial, poblets pintorescos quexuas, selva amazònica i imponents cims andins. Descobrim junts Equador i les illes Galápagos, un viatge en grup fet per nosaltres!

  Comparte en tu
 • 2.249  Cuba

  CUBA

  Cuba, detinguda en el temps, és un tresor per al viatger. Vols que t’organitzem el viatge? Tens dubtes sobre com funciona l’illa? Si tens en ment un viatge a Cuba i vols gaudir de la seva bellesa i tranquil·litat et presentem aquest circuit d’autor: Pinzellades de Cuba amb encant!

  Comparte en tu
 • 1.490  argentina-tango

  ARGENTINA

  Les raons per les que l’Argentina impressiona als viatgers són evidents. El tango, la carn, els gauchos, el futbol, la Patagònia, els Andes… Només les més típiques ja creen un espectacular còctel que desperta la passió pel viatge. Enamora’t d’Argentina!

  Comparte en tu
 • 2.180  bolivia

  BOLÍVIA

  Bolívia és un lloc salvatge, i tant els amants de la natura com els estetes i poetes trobaran paisatges i viuran experiències que no es veuen en molts altres llocs del planeta. La fondària i riquesa cultural, històrica i espiritual de la nació més indígena de l’Amèrica Llatina és sorprenent.

  Comparte en tu
 • 1.590  mèxic

  MÈXIC

  Vida a l’aire lliure, amb selves humides, volcans nevats, deserts de cactus i 10.000 km de costa ribetejada de platges de sorra i llacunes plenes de fauna. Les civilitzacions prehispàniques de Mèxic van construir alguns dels grans monuments arqueològics del món, com les piràmides de Teotihuacán i els temples maies de Palenque. Els mexicans suposen la peça central de l’experiència.

  Comparte en tu
Main
SMSWhatsAppMessengerTelegram