Showing all 4 results

 • 2.220 

  LA MÀGIA DE KENYA

  Kenya és sinònim de safari. La perfecta expressió d´un viatge per contemplar natura i els paisatges del famós llibre “Memòries d´Àfrica”. Ruta clàssica pel cor del continent dissenyada per veure alguns dels parcs nacionals més impactants del món. Llac Naivasha, Amboseli i Masai Mara en una experiència única per gaudir de la vida salvatge en  estat pur.

  Comparte en tu
 • 5.990 

  TANZÀNIA

  Àfrica és un continent ric, que varia enormement i està ple de contrastos. Aquesta meravellosa proposta de safari inclou els llocs més destacats de Tanzània així com la riquesa de la cultura i tradició africanes en un espectacular safari al vast territori.

  Comparte en tu
 • 3.032  viatge a madagascar

  MADAGASCAR

  Lèmurs, baobabs, selva, platges, desert, senderisme i busseig: Madagascar és una destinació de somni per als amants de la natura i la vida a l’aire lliure. Madagascar és únic: el 5% de totes les espècies conegudes d’animals i plantes es troba aquí. Aquesta fauna i flora extraordinàries van de la mà amb uns paisatges d’increïble diversitat. Pocs llocs del planeta ofereixen un calidoscopi natural amb colors tan intensos.

  Comparte en tu
 • 10.500  sud-àfrica-safaris

  SUD-ÀFRICA

  Enamora’t de Sud-àfrica amb els seus encisadors paisatges i vestigis d’antigues cultures. Regió de sorprenent diversitat, fusió d’una prolífica fauna i flora, Sud-àfrica queda gravada al cor. Gaudeix dels millors safaris, el tren de luxe Rovos Rail i una extensió opcional a les platges de Moçambic!

  Comparte en tu
Main
SMSWhatsAppMessengerTelegram