OFERTES

19 de julio de 2021
Viatges

Contacte amb nosaltres per a més informació:
☎️ 937457540
📩 info@betravel.net

VIATGE EN GRUP I ACOMPANYANT

14 nits on explorarem Zagreb, Ljubljana, Opatija, Split, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo, Zlativor, Belgrad. Amb acompanyant de l’agència i amb guies locals.

Començarem el nostre viatge a Zegreb, la capital croata i una de les ciutats més agradables centreeuropees. Perfecta per a gaudir dels seus museus, música, disseny, arquitectura, gastronomia.

La següent parada serà a Ljubljana, la capital Eslovena, on visitaren els seus emblemàtics ponts, el barri antic i farem excursions al voltant de la ciutat.

A continuació ens traslladarem a Opatija, famosa pels seus balnearis i per ser la primera ciutat croata que va acollir turistes europeus, allà pel segle XIX. En aquella època, en la qual reis, artistes i milionaris freqüentaven la zona, Opatija va arribar a ser coneguda com la Niça austríaca.

De camí a Split visitarem el Parc Nacional de Plitvice, que va ser declarat Patrimoni Mundial per la Unesco, amb les seves precioses cascades i llacs.

Un cop explorat el centre històric de Split, descobrirem Dubrovnik, famosa illa construïda pels navegants en l’edat mitjana i on es va gravar gran part de “Juego de Tronos”.

A continuació, ens dirigirem cap a Bòsnia i Hercegovina, on visitarem les magnífiques ciutats plenes d’història i preciosa arquitectura de Mostar i Sarajevo, continuant la ruta fins a arribar a Belgrad, Sèrbia, una de les capitals europees més desconegudes i de les més allunyades del radar dels turistes, però amb moltíssima història contemporània. Aquí és on finalitzarem el nostre viatge i tornarem a Barcelona, amb el bonic record del viatge i de la bona companyia.

 

👉🏽 Aquí l’itinerari i què inclou.👈🏽

Comparte en tu
Main
SMSWhatsAppMessengerTelegram